Monday, February 3, 2014

Line SLooow!


Lamanya tak update entry...rindu -_-
lately modem broadband celcom bikin panas! tetibe tak detect kat usb dengan line yang slooooooow.. 
haihhh rasa nak campak je modem ni ke tingkat bawah! grrr!!

maaf kawan-kawan jijah dapat komen satu entry jer. 
kalau line laju dah lama komen pukal.. rindu nyaa nak baca entry kawan-kawan.. sobsobsob

maaf yer...
harap-harap line laju lepas tahun baru cina ni...

11 comments:

  1. Betul la memang slow... sakit hati kan...

    ReplyDelete
  2. hai jijah..hehe comelnye anak jijah..hehe geram tengok ;)


    hurmm samalah ana pon kdg2 line modem P1 slow.. tp kat dlm felda ni line p1 je yg paling mantop pon kalo nk compare dgn yg lain huuu sabor jelah hehe

    ReplyDelete
  3. celcom selalu ada masalah time2 perayaan.. huhu.. sabar ye mama kimi..

    ReplyDelete
  4. maxis pon sama jugak. huhu.

    ReplyDelete
  5. hihi.. sabar ye.. in sha Allah nanti ok la tu.. :)

    ReplyDelete
  6. dah bosan fiza dgn broadband..last² terminate je senang..huhu

    ReplyDelete
  7. kat tmpat sy semua pun slow..celcom ke mxis ke sama je..tp selalu mxis la pyh..

    ReplyDelete
  8. Ayut digi..klu kat umah tu mmg slow..tmpt keje laju plak..padahal umah tgh bandar kot..hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!