Tuesday, February 4, 2014

Nombor Akaun Cimb Sudah Berubah 10 Digit


Baru-baru ni kan cimb tengah upgrade sistem..
konon kata duit yang ada kat cimb kena transfer ke akaun lain dulu...
takut duit hilang...
Syukur cimb dah boleh guna sekarang...



jadi sekarang no akaun cimb sudah bertukar ke 10 digit berbanding 12-14 digit sebelum ni..
tapi no akaun lama masih boleh detect lagi :)

sesiapa yang ada cimbclicks boleh cek kat 'my account'. akan keluarlah nombor baru korang tu... macam jijah ada letak nombor akaun suami sebagai nombor akaun favourite pun automatik bertukar jadi 10 digit. jadi dari sini lah jijah save nombor akaun jijah dan suami ^___^  kalau takde kena lah korang pergi kat mesin atm.. hehe

harap-harap sistem cimb lepas ni lebih cepat loading senang mama jijah nak beli barang online laju2..muahahaha :p



11 comments:

  1. Thx for the info... Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete
  2. kene update ni since dah berkuatkuasa yang baru kan

    ReplyDelete
  3. kene update ni since dah berkuatkuasa yang baru kan

    ReplyDelete
  4. dah upgrade td risau juga mula2..haha

    ReplyDelete
  5. Baru jew nak ura2 bukak acc CIMB. Nice sharing sis.

    ReplyDelete
  6. Akaun cimb aritu ada tbaca jgk....bg pendek dh skrg

    ReplyDelete
  7. Akaun cimb aritu ada tbaca jgk....bg pendek dh skrg

    ReplyDelete
  8. *buat muka blur* Ekekeke. Dekat rumah ni ibu, akak sebok dok cakap pasal cimb ni. Huhuhu

    ReplyDelete
  9. thanks jijah share. tp ciksu xda cimb cliks

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!