Wednesday, February 5, 2014

The Motherhood Experience


Mommies siapa setuju ??



sejak ada anak ni kehidupan totally berubah!
kadang-kadang tak sempat mandi, masak dan makan..
walaupon penat melayan anak soleh zulhakimizaim tapi enjoy sangat!




no matter what i love!
i enjoy to be motherhood... ^___^




14 comments:

  1. hehehe...best kan..penat2 pun but anak owez make our day kan.. :)

    ReplyDelete
  2. mmg pun...semua benda kena buat secara express..mmg express rakyat dah skrg...hehehe

    ReplyDelete
  3. lawak plak tengok gambar kartun tu... Harap2 nanti bila sampai masa tu, atie pon boleh lalui, n enjoy the moment... hihi

    ReplyDelete
  4. hehehe..betul3...walau penat macam mana pun..tapi tetap awesome!!!

    ReplyDelete
  5. cane penat pon, tetap akan tersenyum jugak akhirnya..hhee

    ReplyDelete
  6. hahaha.. memang tu lawak giler! pernah nampak orang post sebelum ni. dah gelak dah.. kali ni gelak lagi tengok kat post jijah pulak :p

    ReplyDelete
  7. btol... lain perasaannya.. kalo dah berstatus ibu ni kan..kan.. sayang sgt kat anak2 kita... Moga Allah sentiasa merahmatinya...

    ReplyDelete
  8. Tak pa penat janji dapat lihat anak yg membesar bagai juara....

    ReplyDelete
  9. Ahaaa...penat mana pon happy jgk kan ;)

    ReplyDelete
  10. Tak sabar nak rasa apa yang Jijah rasa bila jadi motherhood!

    ReplyDelete
  11. Ibu sanggup berkorban demi anak-anaknya. Tapi bila seorang ibu disakiti disebabkan anaknya. Allahhuakbar, bergoncang arasy Allah. Moga kita semua dapat menjadi ibu yang baik dan anak yang soleh dan solehah :') I love my mom <3

    ReplyDelete
  12. ade jugaklah pengalaman menjaga anak² buah dulu..huhu..jadi wanita kena multitasking dan bersabar :)

    ReplyDelete
  13. senyum tak perlu kata apa apa. hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!