Wednesday, May 21, 2014

Amboi...Hakimi Berdiri Tanpa Berpaut Pula...


Bila mama duduk dia suka berpaut berdiri kat badan/bahu mama..
pastu suka suka je lepaskan tangan sendiri bila berdiri.. lama pula tu sampai boleh mama snap gambar! muahahaha :p




budak tak tau takut camni lah.. dah jatuh terhantuk pun nak berdiri lagi...
tapi bila mama tinggalkan kejap melalak kemain lagi!! huhuhu

inshaaAllah hakimi cepat berjalan ni.. Amin..




16 comments:

  1. sikit lagi pandai lah hakimi ni berjalan.. masa tu ready utk berjearan dgn bby taw. hehe

    ReplyDelete
  2. Waaa..Hakimi dah beshar..comel je berdiri camtu..hehe

    ReplyDelete
  3. Hee same dengan zarif zarif pun sekarng suke memanjat mama dia. Pastu dah la x balance lagi ade hati nak lepaskan tangan. Zarif kalo terhantok2 ni nangis melalak cam kene dere. Hee hakimi cepat jalan ni dia dah balance dah tu ♡

    ReplyDelete
  4. salam. perkembangan yang bagus buat kmi :)

    ReplyDelete
  5. satu je gambar kimi pandang camera, mmg nak jalan sgt dah tu gayanya, hahahaha... siap la mama jijah, heeee~

    ReplyDelete
  6. tahniah hakimi.... cepat2 nanti dah boleh berjalan

    ReplyDelete
  7. Tatih.., tatih..step by step..bulan ramadhan dah boleh tolong mama masak sahur., hehe..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... aina kami dah nk lompat2 dah. nti kimi pun mcm tu juga taw. inshaaAllah.. semoga kimi jadi anak yg soleh. aamiin.

    ReplyDelete
  9. pasni jalan pula..hihi..comel je tgk dia..

    ReplyDelete
  10. ceptnya kimi pandai berdiri...irfan x kuat lg...jijah kasilah tips... irfan cuma tumbuh gigi je..dah 6 batang...

    ReplyDelete
  11. berani je dya.. ada setengah budak baya kimi masih takut2..:)

    ReplyDelete
  12. salam. alolo..comelnya kimi :)

    ReplyDelete
  13. Kejap je hakimi blaja kan...budak bijak nih memg cepat belajar

    ReplyDelete
  14. Hakimi kan kuat..sok dah berjalan..berkejar je la mamanya.

    ReplyDelete
  15. Tepuk tgn utk hakimi...!!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!