Top Komentar Bulan Januari Hingga April

by - 4:41:00 PM



Bulan lima bulan kegemaran jijah sebab banyak tarikh istimewa lebih lebih lagi hujung minggu ni birthday jijah..hihihihi

maka dengan itu jijah nak beri sedikit hadiah untuk top komentar bulan januari hingga april tahun ni. hadiah berupa keronsang dari sabah. walaupon hadiah tak seberapa,, tu tanda penghargaan jijah kepada kaki komen blog ini..





untuk top komentar ini sila tinggalkan alamat,nama untuk pengeposan dalam ruangan komen ini *jijah tak publish komen*  kalau boleh secepat mungkin la.. :)

terima kasih untuk kaki komen ini dan kawan2 yang berkunjung ke blog jijah.. jangan serik datang komen lagi yer.. hehee :)


You May Also Like

15 insan comel komen

  1. Tahniah Semua..Thanks jijah :)
    Fiza send kat fb je nanti ye

    ReplyDelete
  2. jiejah ade kot alamat shida kan? hehee :) xpelah bg lg skali :)

    ReplyDelete
  3. Eh eh yui ada laaaa.. tq jijah =)

    ReplyDelete
  4. Alaaa...nama husna xde...heee...lama x jengah blog jijah :)

    ReplyDelete
  5. eh eh bertuahnya cikna.. jijah punya birthday tp jijah yg bagi hadiah.. hehe.. apepun terima kasih.. moga dimurahkan rezeki ya..

    ReplyDelete
  6. laaa..xsangka pulak nama akak ada..tq jijah..nti akak bg detail

    ReplyDelete
  7. hehee... ingat nape minta alamat... rupanya ada dlm list walaupun last sekali...hheee...

    thanks yea...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tak sangka nama akak ada

    ReplyDelete
  9. eh2. blog kak jijah berwajah baru lahh. hehe.. cantik..

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya dpt kerongsang dari sabah..tahniah buat mereka semua..

    ReplyDelete
  11. berubah wajah...suke!! :) masih boleh jadi top kometar ek..hahaha.lama kot tak singgah blog kawan2x..mekaseh jijah..nnt ayut tinggal alamat yer..

    ReplyDelete
  12. berubah wajah...suke!! :) masih boleh jadi top kometar ek..hahaha.lama kot tak singgah blog kawan2x..mekaseh jijah..nnt ayut tinggal alamat yer..

    ReplyDelete
  13. uiks! seronoknya mereka. taniah kepada yang bertuah. hehe

    ReplyDelete
  14. Good Day,

    Adakah anda dalam apa-apa jenis masalah pinjaman kewangan? atau sama ada
    Anda memerlukan pinjaman yang cepat untuk membersihkan debit anda dan
    belakang untuk perniagaan Pada kadar faedah sebanyak 2%. Jika ya hubungi kami
    melalui e-mel kami di bawah: tracybanksloanfirm@gmail.com

    MAKLUMAT PERMOHONAN PINJAMAN DIPERLUKAN DARIPADA ANDA ..

    1) Nama Penuh: ............
    2) Seks: .................
    3) Umur: ........................
    4) Negara: .................
    5) Nombor Telefon: ........
    6) Work: ..............
    7) Pendapatan Bulanan: ......
    8) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....
    9) Tempoh pinjaman: ...............
    10) Pinjaman Faedah: ...........

    terima kasih.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!