Tuesday, May 6, 2014

Jubah dari Mekah


Daku dapat jubah dari Mekah masa makayah pergi menunaikan umrah pada 17/4/14-28/4/14 lalu..

Tahu jela orang2 arab besar dan tinggi..jadi jubah ni mungkin agak besar bagi daku yang kurus kerinting ni.. heee tapi excited nak pakai!



First time kot pakai jubah tapi sebab kerja pakai uniform entah bila masa nak pakai walaupun hati ni excited nak pakai. Hehehe

Takpe ada aktiviti keagamaan boleh pakai.. tak lama lagi kan nak puasa.. wee~~ inshaaAllah..





13 comments:

  1. akk kekadang pegi sopping pun pakai jubah... selesa...

    ReplyDelete
  2. pakai gi sholat terawih ramadhan nanti..

    ReplyDelete
  3. suka dengan jubah dari mekah..warna hitam dgn design simple..kain jenis sejuk je..mesti best pakai..pergi kenduri kahwin pakai jubah pun boleh jijah :)

    ReplyDelete
  4. ai pun ade 1 tp tak terpakai lgi sbb besar sikit nk alter dulu la

    ReplyDelete
  5. cantik jubah... hihi.. atie pun ada beberapa koleksi jubah dari Makkah... :)

    ReplyDelete
  6. leh buat bj raya ni adehh pakai dgn tudung bunga2 awk mesti nmpk cub hikhik:)

    ReplyDelete
  7. Fiqa selalu pakai jubah masa tarawih..Jubah boleh pakai kat mana-mana..Kadang-kadang hantar adik sekolah pun saya pakai jubah jer..

    ReplyDelete
  8. Akak pon ada satu sama mcm yg sebelah kiri tu, suami pergi umrah dan belikan. Dia pergi 12.4.14...

    ReplyDelete
  9. tu la jubah mekah mmg saiz org sana kan.
    besar gedabak.
    tp cntik bila dipakai :)

    ReplyDelete
  10. raya blh pkai jiejah hehe..kot nk bbuka umah MIL pn leh guna hehe..cntik jubah hitam shida suka :)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya jubah...boleh alter kan jijah

    ReplyDelete
  12. ayut pon ada satu je jubah..tu pon baru 2kali pkai..heee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!