Blog Berwajah Baru.. Tukar Tema Biru Dan Hijau.. Wee~~

by - 12:00:00 PM


Hai korang... korang bukan salah masuk blog yer.. ni masih blog cik jijah kita ni... hehehe :)
tukar angin untuk memperbaharui blog.. amacam cantik tak tema blog baru ni??? warna hijau+biru cukup segar mata jijah ni melihat..

lari dari tema pink sebelum ni. almaklumlah sekarang dah jadi mama budak kepada anak lelaki.. so takkan nak warna pink ye tak...??





masih menggunakan khidmat azhafizah.com semestinya hasil yang menarik. superb,, dabomb! sumpah puas hati :) bayangkan satu hari je fiza boleh tukar design blog ni dan tukar domain sekali.

selain itu blog jijah juga bertukar domain.. url blogspot jijah dulu kemain panjang nurazizahyahaya.blogspot.com jadi bila domain ni www.ziezah.com saja ^___^

serius puas hati sangat! terima kasih fiza menghasilkan design yang smart ni!

harap-harap iklan nuffnang bertambah banyak lepas ni.. harap2 juga rajin2 jijah buat entry..... hohoho terima kasih banyak2 korang yang sudi singgah blog jijah... luv ketat2 :)

blog under construction lagi.. nak masukkan bloglist baru~~






You May Also Like

22 insan comel komen

  1. Alhamdulillah..berjaya siapkan tengah ade idea time tu..Thanks jijah sudi order dan suka dengan hasil kerja Fiza..bertukar 360 ye lari dah tema pink :) tapi still ceria :)

    ReplyDelete
  2. bestnya jijah dah tukar domain...tp blog lama jijah ceria warnanya :)

    ReplyDelete
  3. cantik blog berwajah baru ni..sejuk je mata memandang =)

    ReplyDelete
  4. assalam jijah. perrgh siyes cantek. tp nape xley klik link azhafizah.com tu ye?

    ReplyDelete
  5. salam. bole tahan lawa gabungan warna :)

    ReplyDelete
  6. simple dan cantik... ^_^

    memang nampak berbaloi....

    ReplyDelete
  7. cantik sgt.. nk guna khidmat fizah jugak tp ssh nak contact

    ReplyDelete
  8. cntik blog bru jijah.. nmpk lain dgn kombinasi warna biru + hijau.. :-)

    ReplyDelete
  9. Owh..suke header...comelnye...niceee sesgt...

    ReplyDelete
  10. cantik..!!! header tu comel sangat..!

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum . wahhh cantiknya :D

    ReplyDelete
  12. Hasil tgn fiza memg tak mengecewakan jijah...cantik..jijah nak tny mcm.mne nak tukar domain tuh??setahun byr brape??kalo tukar domain dot com nih followers still kekal erk??pastu uv,pv blog maintain tak??adoii byk tny lak akak nih jijah..

    ReplyDelete
  13. @cplud miera cuba klik link azhafizah.com lagi.. boleh dah kan..

    ReplyDelete
  14. @lynn kamarul sis.. klik je link azhafizah.com tu.. nanti terus ke blog dia.. tanya la apa2..

    ReplyDelete
  15. @Mimi Azirah fiza yg buatkan sekali dgn design kak.. setahun rm35.. folower setakat ni takde masalah.. cuma bloglist hilang.. uv,pv tak tau lagi.. baru 3hari guna kot domain ni

    ReplyDelete
  16. aik..cepat ye dia buat.1 ari je dhd siap..tepuk tgn utk dia..huhuhu.tulisan entry mcm kecik sikit dr dulu rasa ye.btul x?tapi combination biru ijau tu i like...hahaha..

    ReplyDelete
  17. Template yang cantik..

    ReplyDelete
  18. senang bisa berkunjung di blog yang cantik ini..

    salam
    sarung bantal kursi

    ReplyDelete
  19. suka sgt blog u..nice & simple..
    http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!