Monday, May 12, 2014

Buku Resepi Masakan Untuk Anak anak Anda


Sebelum ni download dan fotostat je resepi ni. Tapi rasa macam takde kepuasan nak guna.. kertas je kot.. hahaha



Maka rewardkan diri beli buku resepi masakan baby ni. Semangat wei nak masak makanan hakimi sampai besar nanti.. moga mama awak ni makin rajin masak la yer hakimi.. hehehe


Selain buku.. daku juga join group2 homemade solidfood kat facebook. Banyak resepi yang ada. Menarik! So kalau korang nak join search la group 
1. solid & semisolid foor for your baby
2. My baby homemade solid food
3. MASAK (Masak sendiri anak anak kagum)

Yang tu jelah daku tau... hehehe


7 comments:

  1. nak join juga la yg kat fb tu
    tp ciksu jrg online fb.hukhuk

    ReplyDelete
  2. seronoklah kimi makan macam² pasni mama dia masak kan.

    ReplyDelete
  3. menarik.. hehehe.. semangat ibu kimi nih..

    ReplyDelete
  4. makin mbesar dgn sihat dan cergas lah kimi..makin bam bam lah ank soleh ni..

    ReplyDelete
  5. Husna pun dah beli dah buku resipi utk irfan...beli kat karangkraf...sgt berguna :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah... jijah mesti rajin masak sbb kita akan rasa seronok msk bila tgk anak berselera makan :-)

    ReplyDelete
  7. Bagus jijah rajin beli buku resipi utk hakimi..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!