Hari Ni Masuk Keje Setelah 2 Bulan Cuti sakit

by - 8:00:00 AM


Setelah hampir dua bulan cuti sakit sebab sakit appendiks [klik baca] dan buat incision&drainage [klik baca] tempoh hari.. hari ni start keja wad balik. dua bulan tinggalkan keje wad. rasa macam kekok.. yela ibarat macam cuti bersalin kaoo~ 

Alhamdulillah dah sihat dan kuat untuk memulakan keja. inshaaAllah.. 
cuma apa yang merisaukan sekarang hakimi ni tak boleh jauh dari mama.. pantang mama hilang dari mata dia mula lah dia menangis macam kena pukul! dua bulan kan berkepit gan mama. lagipon dia dah 8bulan dah kenal sape mama dia.. lainlah masa 6bulan sebelum mama sakit dia tak kisah bila mama tinggalkan..




dua bulan juga duk kampung takde carseat. jadi bila sampai sabah ni nak biasakan dia dengan carseat sangat lah payah. meraung2 menangis taknak duduk last2 bergolek2 selit bawah kerusi. kesian memang kesian tapi mama lagi kesian sebab nak bawa hakimi kemana-mana guna carseat. huhuhu :'(

harap-harap hakimi anak soleh mama paham yang mama keje. paham yang hakimi duduk rumah pengasuh. jangan meragam dan nangis cari mama.. mama doakan hakimi behave bila mama takde. Amin..



You May Also Like

11 insan comel komen

  1. Alala nomey2.. Cian kat mama kimi.. Kimi kan goodboy.. Xpe, sekejap je tu.. Nnti lama2 ok blik la tu jijah.. :)

    ReplyDelete
  2. tatau pun sis sakit... sorry lepas pandang... harap sihat sepenuhnya dah...kimi, jgn nakal2 k...

    ReplyDelete
  3. alaaaa kesiannya nangis gituuu.xsampai hati tgk.hehehe.behave ye kimi.

    ReplyDelete
  4. moga kimi dpt biasakan diri ya =)

    ReplyDelete
  5. mcm ana dulu letak celah pinggan hahha..bahaya ler tp bw slow2

    ReplyDelete
  6. Alahaii..sian tgk kimi nangis tu..die xselesa dgn suasana baru kan dah biasa berkepit dengan mama..sabar ye jijah..lama² nanti okaylah tu..kimi kan anak soleh yang bijak :)

    ReplyDelete
  7. apa psala terperosok bawah tu kimi?? sian dya.. payah jugak ye kalau budak tak nak duduk dalam car seat nih..kita pulak nak kena awasi dya..

    ReplyDelete
  8. Amin...mudah-mudahan hakimi dpt paham..prmulaan mgkn mslh..lama-lama nnt mesti ok..

    ReplyDelete
  9. Lahai siannya hakimi....bila dh besar kenal org mcm tuh la jijah kne tahan aje

    ReplyDelete
  10. Lahai...sian hakimi...bila dah besar memg dh kenal org jijah..tuh yg payah jijah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!