Softbook Atau Clothbook Untuk Hakimi

by - 8:00:00 AM


Stress daku dengan shopping online.. ada je benda nak beli.. tahu2 kurang dah duit dlm maybank2u.. hahahaha





Baru2 ni beli softbook/clothbook untuk anak soleh hakimi tu. Nak ajar hakimi membaca dari sekarang. Memang la dia tak tau apa2.. tu sebab nak galakkan dia pegang,selak2 halaman buku dan gigit buku tu. Sambil tu bacakan dan tunjukkan dia sekali. Lama2 nanti pandailah.. 



Ada 3 tajuk softbook iaitu huruf alifbata, huruf ABC,dan mengira nombor

Daku beli softbook ni rm99. Beli kat https://www.facebook.com/messages/adikpandai




You May Also Like

15 insan comel komen

  1. hehe..biasalah tu jijah..untuk anak takpe, harap² hakimi cepat belajar dam suka membaca :)

    ReplyDelete
  2. hihi... sama la kita, pantang tengok barang kat internet, mula la nak beli.. hihi... tapi softbook tu nampak menarik la... sesuai untuk anak-anak kan.. :)

    ReplyDelete
  3. mahal jgk tu softbook nie tp nmpak mcm berbaloi aje sebab mikail pon skrg, asyik dk terkam paper aje..hakimi pon suka terkam paper ke? hihi

    ReplyDelete
  4. hakimi dah pandai duduk dah.. macam baru je lagi rasa jijah update pasal lahirkan hakimi. cepatnya masa :)

    ReplyDelete
  5. akak beli satu je jijah dkt anak dara akak...dia lg suka buku kulit tebal tu. hakimi rajin2 baca buku tau..mama dh byk beli tu hehehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah,, bila ada anak ni memang nak membeli kat anak je... bertuah hakimi... moga menjadi anak yang bijak pandai..

    ReplyDelete
  7. salam. ehehhe besar da kimi :)

    ReplyDelete
  8. takpe, duit habis untuk tambah ilmu..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum jijah.. rindunye kamuu.. lama betul x singgah sini..besor dah ye anak.. makin comeyy..

    ReplyDelete
  10. senyum sengih hakimi org ambek gambar dya..hehehe..

    moga hakimi suka membaca..:)

    ReplyDelete
  11. Budak bambam....bgs la didikan awal....

    alisha ngan fahim mama gigih beli dok tunjuk2.... Main pgg2 2-3 kali x hingin dah....huhuuuuuuu

    ReplyDelete
  12. renyih anak soleh ni mama beli buku baru ye

    ReplyDelete
  13. ewahh..gmbar last tu geram tgk pndai bgmbar ank soleh ni tau hehee..

    ReplyDelete
  14. Xpe beli utk anak kan...bis byk pun xde mslh

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!