Azam Tahun 2015

by - 3:19:00 PM


Selamat Datang Tahun 2015 :)

Syukur Alhamdulillah azam tahun lepas semua tercapai.. yeppi!!

jadi untuk tahun baru azam haruslah baru:
::
::
::
v

Rumahtangga & Anak
- semoga tahun 2015 ni memberi kami suami isteri keberkatan, kasih sayang yang berpanjangan dalam rumahtangga
-semoga zulhakimi membesar dengan sihat dan kuat dan petah bercakap! target potty train hakimi sebelum dua tahun. Amin
 -plan untuk dapatkan adik perempuan untuk hakimi :)
-semoga encik suami berjaya dalam kursus naik pangkat dia selama 6 bulan di Perak nanti.. [Alhamdulillah rezeki encik suami naik pangkat awal dari member2 lain]

Sebagai Anak
-bila serumah dengan keluarga harap2 daku makin rajin ke dapur la. hehehe

Rumahku Syurgaku
-tak sabar nak tunggu rumah siap nak deco-deco rumah baru.. harap-harap rumah siap sebelum hari raya aidilfitri bulan 7 nanti. Amin
- nak buat kitchen kabinet siap counter bar/island bar
-nak buat wardrobe siap dalam bilik tidur utama

Kerjaya
-ilmu masa di Hospital Likas harap dapat di praktikkan di hospital baru.. nervesnya nak lapor diri
 di tempat baru nanti..


mudah mudahan semua ini menjadi kenyataan! aminn


Selamat Tahun Baru 2015 korang!!
moga impian korang menjadi kenyataan juga :)



Alhamdulillah tahun baru yang hebat!! inilah di katakan rezeki bila mana papa kursus naik pangkat, bila naik pangkat gaji pun tambah naik.. mama pula dapat pindah semenanjung.. nanti duduk rumah baru..
syukur ya Allah!
Engkau sebaik baik perancangan ^__________^



You May Also Like

14 insan comel komen

  1. Moga tercapai ;)
    Selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  2. slmt thn baru dear...semoga impian 2015 tercapai dengan jayanya ,..inshaallah

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai hasrat sis. selamat tahun baru :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tang tmbh ank tu yg best...hihihi

    ReplyDelete
  5. Sya xde azam tertentu.. Yg pasti Cuma nak buat yg terbaik selagi mampu.. Anak, suami, family, diri sendiri semua nya harap dapat seimbang..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..kita dah melangkah di tahun 2015.. moga2 Jijah dapat pindah ke Semanjung ..amin....

    nanti boleh kenal2... bloggers perantauan ni...saya pula dari Sabah tapi ddk Kulim ikut mr.suami....

    ReplyDelete
  7. semoga tercapai semuanya ye jijah..selamat tahun baru

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru Jijah.. moga azam Jijah tercapai yer :)

    ReplyDelete
  9. pttla xbleh bkk blog jijah rupanya dh tukar link.. xde dah azizah.com hihi pe2 pun selamat thn baru jijah..

    ReplyDelete
  10. Singgah jenguk jijah..selamat tahun baru dan selamat menyambut maulidur rasul.

    Moga tercapai impian jijah tu ye..alhamdulillah,rezeki anak,suami dapat naik pangkat..

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan
    selamat tahun baru
    suka dapur ada ala ala island tu

    ReplyDelete
  12. @CaHaYaHaTi update bloglist tau url lama jijah..mekasihh

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru jijah..banyak azam tu..moga tercapai..aminnn

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!