Selamat Berhujung Minggu

by - 4:22:00 PM


Lambatnya baru update. Padahal da hari ahad pun.. grr!!


Nasib la weekand ni dapat off sebab isnin- jumaat ari tu kerja opis hour. Alhamdulillah weekand pertama setelah pindah di semenanjung.. dapat pergi jemputan kahwin dan majlis cukur jambul. Merasa juga nak makan nasi minyak.. hihihi

Sejak papa kursus kat lumut ni. Sibuk betul dia.. sebulan lebih tak jumpa papa. Nasib la ada si teruna hati ni sebagai ganti. Teman mama selfie. Hehehe




Ehh apa aktiviti korang weekand ni? Mesti memenuhi jemputan majlis2 perkahwinan atau pun majlis keraian lain juga kan.. cer citer... ngeee~~


You May Also Like

11 insan comel komen

  1. weekend ni duduk rumah aje :D heheh. jom join segmen saya ^__^

    ReplyDelete
  2. memang banyak kenduri kahwin weekend ni kan..bestla dapat makan nasi minyak..seronoklah kimi jalan²

    ReplyDelete
  3. ai ke pd bw anak2 mandi laut ...

    ReplyDelete
  4. Haah yer..Banyak kenduri kahwin weekend ni. Fiqa dengan Ammar pun pergi jemputan jer weekend ni.

    ReplyDelete
  5. Kita ni x p mana la Jijah. Kononya sabtu x keluar sbb study nak exam utk lesen sekali ahad pun x.keluar sbb dah x dpt masuk exam..

    ReplyDelete
  6. lepak kt rumah j jijah
    pastu ptg gi taman.tgk cuaca jga.kjap panas kjp mcm jerebu.kejap hujan ptg..
    nk window shopping pon kang tershopping jugak.skrg kena berjimat kan..

    best kan dpt makan.knduri.
    ciksu ulan dua ni pulak la blk kg mkn nasi kenduri hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama aih Ros tak pi taman ciksu.. Syokla permata hati ciksu, gi jalan- jalan ambil angin;)

      Delete
  7. seronoknya makan kenduri...nyum3..

    ReplyDelete
  8. Mmg sibuk pon...same la kita..tp peneman ayut kucing je.hohoho :p jd ye weekend dgn kucing...

    ReplyDelete
  9. Mmg sibuk pon...same la kita..tp peneman ayut kucing je.hohoho :p jd ye weekend dgn kucing...

    ReplyDelete
  10. Ala takde jemputan kenduri la Jijah. Duk rumah jerr

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!