Jerslin Power Oil 1001 Rahsia

by - 12:11:00 PM


Sebelum ni hakimi batukbatuk,demam dan selsema. Setiap kali batuk pasti dia muntah. Sampaikan terpaksa buang tilam.malam2 pula susah nak tidur sebab batuk tu, sampai dia rasa susah nak bernafas... kesiann anak mama -_-"

jadi pengasuh hakimi syorkan minyak Jerslin Oil ni. Katanya elok untuk sakit2 begini. first time tahu minyak ni...



pengasuh hakimi bagi satu botol 30ml ni..Untuk batuk sapu kat kerongkong hingga ke dada. Alhamdulillah lepas beberapa hari batuknya semakin kurang.. tak lagi muntah kahak.

Sebenarnya banyak kegunaan Jerslin Oil ni dan Cara Penggunaan antaranya:



Kandungan
  1. Campuran habatussauda, 
  2. minyak zaitun, 
  3. minyak bijan, 
  4. minyak bunga matahari dan 
  5. herba terpilih



Khasiat Habbatus Sauda menurut Hadis Nabi..

Rasulullah s.a.w. ada menyebut mengenai kelebihan habbatus Sauda iaitu sabdanya: “Hendaklah kamu memakan habbatus sauda (jintan hitam) kerana ia mengandungi ubat untuk segala jenis penyakit melainkan as-Saam (mati)” (Riwayat at-Tirmizi)

Habbatus sauda adalah antara bahan yang digunakan dalam Jerslin Oil..


kita merancang,mencuba,tawakal...selebihnya Allah menentukannya...


boleh beli di kioks2 jamu.. ini bukan entry berbayar tau. bila kita pakai bagus kena lah share... :)



You May Also Like

10 insan comel komen

  1. penah pakai, mase twin dulu... bedak sejuk jerslin pun okey baik utk kulit..kulit twin dulu sensitif, sapu je bedak sejuk ni... Alhamdulillah... licin kulit twin skrg, heee~ skrg ni pakai minyak black seed je.. baru ni kirim kat kawan beli kat mekah..

    ReplyDelete
  2. mmg menarik ....
    nanti boleh la try ...

    ReplyDelete
  3. memang ramai kata minyak ni bagus, saya belum pernah cuba lagi...

    JOM JENGUK PELUANG BISNES DENGAN BLOGGING

    ReplyDelete
  4. baguslah kalau ianya berkesan..lega sikit kan tengok anak sihat :)

    ReplyDelete
  5. Budak Sya jaga dulu nak dia pakai semua produk jerslin ni.. dia p taska pun bawak sebakul minyak ni utk anak dia.haha..tp Sya x tau la ok ke x.. dah lama,so dah.lupa..haha..

    ReplyDelete
  6. Jerslin oil ni akak pernah dgr.tpi xpernah guna lg.xsangka byk kgunaannya ya..

    ReplyDelete
  7. Ros pun ada minyak ni. dok sapu kat dada time demam..

    ReplyDelete
  8. banyak manfaat Jeslin Oil ni, member2 pun ramai yg suggest minyak ni..

    ReplyDelete
  9. tahu juga sbb mak ayah ada guna
    tp mcm botol dh ain sikit

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!