Thursday, January 15, 2015

Berjumpa Rakan Blogger Di Sabah


Dari blogger terus ke facebook.. rupanya tinggal dekat di Sabah.. 
sehari sebelum flight daku ke semenanjung.. baru berkesempatan nak jumpa..tu pun emi jumpa jijah kat hotel di KK :)

husbennya bawa makan pasemboq..memang sedaplah.. :)



tak sangka dapat pula gift..aduhh bikin malu tauu~ emi hadiahkan jijah handbag, kek congo bars dan kereta polis untuk hakimi.. tapi jijah tak beri apa2 pun...sobbb~~ :'(

Sebenarnya  pertama kali makan Congo Bars ni. tu pun nak beli bila emi open order sebab sebelum ni emi buka tempahan.  memang terbukti sedap!!  pandai emi buat...                                      

terima kasih emi... ^______^    semoga kita dapat bertemu kembali....


terjah lah~~




p/s: jumpa blogger ecadwinkyasha & kak suzyana yap juga tapi tak sempat bergambar.. sayang betul~~huuu :'(





11 comments:

  1. wah,seronokla jumpa rakan blogger..IbuNoey ni teringin nak macam ni jugak..

    ReplyDelete
  2. good morning..hehee..ambooi laju update blog ye :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah best lah jijah ikatan tu bukan skadar alam maya je. Dpt jumpa lg kuat frenship tu hehe

    ReplyDelete
  4. Sronok dpt jumpa kwan alam maya =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki jijah n family sebelum meninggalkan bumi sabah.

    ReplyDelete
  6. best yer dapat berjumpa rakan blogger tu.. Alhamdulillah rezeki Jijah dan Kimi , dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dpt jumpa kawan blogger.. Sya pun teringin juga..harap dpt jumpa Jijah satu hari nanti.. :)

    ReplyDelete
  8. hii jijah kita xsempat jumpa pun di sabah..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!