Berjumpa Rakan Blogger Di Sabah

by - 11:51:00 AM


Dari blogger terus ke facebook.. rupanya tinggal dekat di Sabah.. 
sehari sebelum flight daku ke semenanjung.. baru berkesempatan nak jumpa..tu pun emi jumpa jijah kat hotel di KK :)

husbennya bawa makan pasemboq..memang sedaplah.. :)



tak sangka dapat pula gift..aduhh bikin malu tauu~ emi hadiahkan jijah handbag, kek congo bars dan kereta polis untuk hakimi.. tapi jijah tak beri apa2 pun...sobbb~~ :'(

Sebenarnya  pertama kali makan Congo Bars ni. tu pun nak beli bila emi open order sebab sebelum ni emi buka tempahan.  memang terbukti sedap!!  pandai emi buat...                                      

terima kasih emi... ^______^    semoga kita dapat bertemu kembali....


terjah lah~~




p/s: jumpa blogger ecadwinkyasha & kak suzyana yap juga tapi tak sempat bergambar.. sayang betul~~huuu :'(





You May Also Like

11 insan comel komen

  1. wah,seronokla jumpa rakan blogger..IbuNoey ni teringin nak macam ni jugak..

    ReplyDelete
  2. good morning..hehee..ambooi laju update blog ye :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah best lah jijah ikatan tu bukan skadar alam maya je. Dpt jumpa lg kuat frenship tu hehe

    ReplyDelete
  4. Sronok dpt jumpa kwan alam maya =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki jijah n family sebelum meninggalkan bumi sabah.

    ReplyDelete
  6. best yer dapat berjumpa rakan blogger tu.. Alhamdulillah rezeki Jijah dan Kimi , dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dpt jumpa kawan blogger.. Sya pun teringin juga..harap dpt jumpa Jijah satu hari nanti.. :)

    ReplyDelete
  8. hii jijah kita xsempat jumpa pun di sabah..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!