Welcome Back Url http://nurazizahyahaya.blogspot.com :)

by - 5:14:00 PM


~sticky post~

Sejak ada anak ini, nak uruskan rumah, anak dan kerjaya paling mencabar!
dengan anak yang sibuk nak tekan-tekan keyboard mama.. siap montot atas keyboard buat mama rasa... grrrr!!!~~ [sampaikan keyboard tu tertanggal huruf2.. :'( ]

maka update blog bila perlu saja. tu pun entry tah apa-apa je. tak ada isi langsung. huhuhu *kekangan masa membuatkan tak ada idea nak tulis juga*

Dan akhirnya... selepas puas berfikir akhirnya daku revert juga ke blog URL lama iaitu http://nurazizahyahaya.blogspot.com . 



Belum sampai setahun guna domain sendiri www.ziezah.com . sayang sebenarnya sebab ini hak kita sendiri. inshaaAllah sampai satu masa nanti betul2 guna domain...



Dah dah.. "Selamat Kembali URL lama kuuu..." ngeeee~~


p/s: jangan lupa update url lama jijah ni yer http://nurazizahyahaya.blogspot.com/ dalam bloglist korang.. mekasihhh ^___^~~





You May Also Like

27 insan comel komen

  1. X apalah jijah.. Mungkin skrg ni, ini yg terbaik kan.. Hope terus maju jaya bersama blog ni ye.. Moga. Lps ni makin naik mendadak ranking jijah.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahha. Kesihann. samalah mcm pearl skng. pantang nmpak je. heeeeeee.

    ReplyDelete
  3. hehe. header terbaru comel je

    ReplyDelete
  4. @Sya Nadia fuhh...harap2 ranking makin naik la..inshaaAllah

    ReplyDelete
  5. @Kyla Pearlisha tu yg payah..dia ikut sekali nak tekan2..haihh

    ReplyDelete
  6. @Eka Tikah header lama tu yunk..header baru lom tukar lagi

    ReplyDelete
  7. alamak...emi masih zero bab2 ni...slow2 la kena belajar...hehe...

    bytw...blog jijah ni wajib baca hari2 tau...lps ni kena klik2 banyaak sikit kat tabung hakimi hehehe :)

    ReplyDelete
  8. fiza dah tukar url jijah kat blog..tunggu wajah baru blog jijah :)

    ReplyDelete
  9. here something for you!

    http://aniesandyou.blogspot.com/2015/01/perhatian-kepada-blogger2-berikut.html

    ReplyDelete
  10. cntik la header baru ni ..
    soft je warnanya

    ReplyDelete
  11. singgah sini..akak ada tag jijah dalam entri http://ibunoey.blogspot.com/2015/01/ww-pengomen-pertama.html

    ReplyDelete
  12. assalam , singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  13. Salam Perkenalan.
    Done follow u:)
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan dear..follow jugak..

    ReplyDelete
  15. Xpe de rezeki guna .com balik

    ReplyDelete
  16. saya pon pelik juga memula ni..salah blog ke hapa...tapi tuan blog dah ceritakan ni..apa2 ajelah jijah..janji jijah bahagia

    ReplyDelete
  17. Saya dah add dah..puas jugak tekan2 sebab dia tak kuar kat bloglist

    ReplyDelete
  18. Jijah, rasa nya akak ade ckp kat Jijah, domain baru jijah akak kene sekat dengan MAMPU, Kalo keje gomen mmg byk website di sekat..huhuhu..kire slamat la jijah gune blogspot ni akak boleh la terjah bebila masa..hehehe..welcome back jijah... umah akak takde laptop/computer so twin tak tau la alatan2 camtu, dia kenal tablet, hp mama dia yg tu la selalu dikasi jatuhnye.. sampai 3 tablet telah selamat ke tong sampah... tah la! nak beli baru tunggu ade rezeki la...hehehee...

    ReplyDelete
  19. tak mengapa... saya pun pernah ada domain sendiri... sayangnya masa guna domain tu rasa malas tu menggunung pulak, jadi habis begitu jer... kena bayar pulak tu kan...

    jadi kembali ke blogspot lah...

    salam kenal dan salam singgah

    ReplyDelete
  20. Baru je update tadi....*lap2x air mata guna tisu kotak* hahaha

    ReplyDelete
  21. Salam. Hee blog bukanlah hakmilik kekal.

    ReplyDelete
  22. x pe jijah janji still berblog hehe

    ReplyDelete
  23. kekangan masa kan... dulu imngat tukar domain blh cncntrate kan... sekali masa plak xda kan...

    btw, welcome back.. ;_)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!