Thursday, January 15, 2015

Blog Berwajah Baru 2015


Tahun baru 2015 katakan.. semua nak baru.. 
ada tak yang perasan blog ni bertukar wajah? Ke buat2 tak tahu je.. hahaha gurau2 je aa..

Design kali ni jijah serahkan pada beliau nak buat camna pon..gambar je jijah beri. Alhamdulillah design kali ni puas hati sangat. Warna lain daripada yang lain. Tak la tertumpu pada pink,biru dan hijau macam dulu..  ngee~~

Paling suka header tu. Nampak yang hakimi dah besar seiring dengan usianya. Inilah keluarga kecik ku.. ^___^







masih menggunakan khidmat beliau bertahun-tahun untuk makeover blog ni..
siapakah beliau yang di maksudkan itu??
beliau adalah si hati merah jambu... 


terima kasih fiza..  designnya tak pernah hampakan customer nya..
semoga murah rezeki fiza dalam bidang design2 ni..amin...





7 comments:

  1. ala jijahhh! akk suka sgt lah rumah baru awal ni.huaaa.baper rm ni?

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih jijah sentiasa beri kepercayaah pada fiza untuk design blog jijah..senang bekerjasama dengan jijah selama ni..apepun thanks sudi order lagi dan selamat berblogging dengan rumah baru cat ni :)

    ReplyDelete
  3. cantiklah jijah. nk tukar jgak lahhh ;)

    ReplyDelete
  4. wah...comey2...nie rase mcm nak jugak..walopn belog x seberapa nak feymes...kikiki

    ReplyDelete
  5. cantik .....kemas .... aku suka

    ReplyDelete
  6. Aiseh.. baru je Tanya td..haha..tak perasan pulak ada dah cerita Kat blog..hehe

    ReplyDelete
  7. cantik n nampak kemas rumah baru jijah ni.. saya suka saya suka.. :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!