Pos Kereta Ke Semenanjung

by - 4:01:00 PM


Dua tahun lepas pos kereta dari Semenanjung ke Sabah. Kali ni pos kereta tu balik dari Sabah ke Semenanjung.. bahaha~~

masih menggunakan khidmat Rizstwo Trading & Service untuk pos kereta ke Port Klang. tapi daku minta hantar sampai ke rumah. janji tahu2 kereta depan pintu rumah sudah :)

memandangkan daku tak dapat kontena kerajaan. jadi dalam myPE dah tentu sumbat barang-barang keperluan rumah sana untuk bawa balik. teruss penuh bonet dan ruang depan& belakang kereta jadinya.. muahahaha :p



hanya perlukan geran kereta dan ic email ke syarikat.. kereta naik kapal 13.1.15. semalam 19.1.15 kereta sampai. means seminggu juga la.. Alhamdulillah barang barang dalam kereta selamat,sama kedudukan macam hantar hari tu,calar pun tak! complete!



kalau korang nak pos kereta dari semenanjung ke sabah/sarawak dan sebaliknya boleh contact Encik Rizal senang berurusan dengan dia...
:
:
v

Rizstwo Trading n Services
0123312565


so far 2x jijah dan kawan2 lain yang jijah syorkan puas hati guna khidmat ni rata-rata takda masalah dengan Ristwo!!berani jamin ^___^
Terima kasih Tuan,sememangnya puas  hati dengan perkhidmatan yang diberikan. terukan komitmen tuan dan  terima kasih



You May Also Like

19 insan comel komen

  1. Replies
    1. Rm1500 kak. Kalau sampai rumah cas rm200

      Delete
  2. Singgah sini,jijah..alhamdulillah,kereta dah sampai.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sampai dengan selamat..lega rasa :)

    ReplyDelete
  4. jijah? kete msk kontena x ek?

    ReplyDelete
  5. Okey la tu jijah! Selamat dah kereta sampai ke Semenanjung... slalunye kalo dah lame dok sabah/sarawak, mmg dah prepare awal2 dari segi kewangan, cukup utk berpindah semenanjung... pasti rindu sabah kan pas ni...

    ReplyDelete
  6. Bestnya servis dia.. rasa mcm nak try pulak.. tapi masalahnya,apa Benda yg Sya nak hantar & nak.hantar p mana? Mengarut aje Sya ni.kan..hahaha

    ReplyDelete
  7. good info.. untuk mereka yang memerlukan perkhidmatan ni :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah semua slmt2...lega sikit hati ni kan yunk.. tengok balik contact tu, sama cam dalam list contact yg emi bg kat jijah aritu...rupenye jijah dah pnah amik ngan en rizal ni...hehe

    ReplyDelete
  9. kan.thanks jijah berkongsi
    kalau labuan blh juga ke ?

    ReplyDelete
  10. barang dalam kereta wrapping x? kalau mcm bakul tu main letak je x pa x?or wajib wrapping semua

    ReplyDelete
  11. @fauziah sksp jijah main letak je kotak2 bakul2 dalam tu..xde pun nk wrapping..so far xde juga hilang

    ReplyDelete
  12. kak tumpang tanya kalau kereta dari johor bahru macamana harganya? lagi barang lain selain kereta masih boleh sumbat tak macam dulu :D.makasih,..

    ReplyDelete
  13. @MJ33 Matthew kak isi brg2 rumah lain boleh..sampai muat 1 kereta..cer try call encik rizal..ke jb xpasti pula

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!