Kami Si Blogger FB

11:03:00 PM 2 Comments A+ a-





Assalamualaikum kalian :)


entry terakhir daku malam ni..
daku buka Facebook baru kejap biasa lah baru balik keje...ngeeeee
Admin Kami Si Blogger iaitu Oh Mejuez invite daku dalam Banner Code untuk Kami Si Blogger!

Ya!! daku tertarik dengan banner ni untuk di letakkan dalam blog daku!

Ape kelebihan plak ek Kami Si Blogger ni??
  • mengumpulkan lagi ramai para blogger
  • mestilah boleh update blog n entry terkini kat situ
  • boleh gak cari follower baru kt sini...hehehe
  • boleh kongsi contest terbaru yang blogger lain join..
banyak lagi la...

ape lagi jom la join mane yang ada Facebook tu!





p/s : lagi ramai blogger join sini lagi bagus sambil tu leh tukar-tukar link! nak cari banner untuk Sahabat Blogger di Facebook pulak!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
Mejuez
AUTHOR
1/30/2011 11:35 PM delete

terbaik :) jangan lupa ada 2 group lagi awak leh join..

cuba check sini..

http://mejuez.blogspot.com/2011/01/sahabat-blogger-kami-si-blogger-dan.html

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/31/2011 3:38 PM delete

ok mejuez...thanks info! jijah da join 2 group lagi...

total 3 group dlm FB untuk blogger kan..hehee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!