Suai Kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari

6:57:00 PM 8 Comments A+ a-




segmen yang di anjurkan oleh abg ben lagi untuk Edisi Februari


Pendapat yer mengenai laman web WWW.1TUBE.MY

Mula2 nak cakap Tahniah!! kerana Malaysia pon boleh membina laman web ni yang seakan-akan Utube..purata videonya berasal dari Malaysia! dan setakat ni imej dari Itube ni bersih!
yang paling utama jijah suka logonya yang menarik!
melambangkan 1 Malaysia! Tahniah!


DUNIA BLOG SEMAKIN MENARIK KERANA

dengan adanya blogger otai seperti abg ben ni yang menjadi panduan para blogger baru untuk lebih meningkat lagi.. Selain itu bila kita berblogwalking kita akan mengetahui cerita yang dipostkan oleh blogger tersebut secara tak langsung kita dapat ilmu dan info berkenaan. wujudnya pihak ketiga iaitu Nuffnang untuk menjana pendapatan sampingan para blogger yang rajin mengupdate entry mereka tu. Suka apabila karya dan status kita di baca oleh orang ramai terutamanya jika kita postkan entry kita di facebook!
dan seterusnya dengan adanya Kami Si Blogger dan Sahabat Blogger di facebook kita dapat beramah mesra dengan mereka tu selain dapat mencari follower baru...hehehe


JIKA NAK JOIN-->KLIK INI


~SEKIAN TERIMA KASIH~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
1/31/2011 7:25 PM delete

hehe..suka partyang last..sahabat blogger and kami si blogger 2 mmg syok la..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/31/2011 7:36 PM delete

@ nazrul! mmg best la sahabat blogger n kami si blogger!! sume peramah2....kawan pon ramai dapat kan..

Reply
avatar
Munirah
AUTHOR
1/31/2011 9:32 PM delete

cute blog of yours.! :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/31/2011 9:45 PM delete

@munirah~ thanks dear...u punya pon lagi sweet :)

Reply
avatar
Clara
AUTHOR
2/01/2011 11:28 PM delete

salam kenal..

http://cerytara.blogspot.com/

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/02/2011 6:25 PM delete

@yaya~ selamat perkenalan..jijah here...


@clara~ salam 1 Malaysia..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!