Cantiknya wedding Zaquan Adha dan Ayu Raudhah

by - 7:46:00 PM


Assalamualaikum kalian :)

walaupun da beberapa hari berlalu wedding pasangan ni....
tapi daku tetap excited nak letakkan picta dorang dalam entry daku ni!
sebelum ni ada entry tentang berita pernikahan pasangan ni..

wah...wah...wah...daku teramat lah jeles dengan wedding ni!!
gler superb!! cantik!! gorgeous!!

sebelum tu kredit ke Piccalasso Studio.com
3 anak muda yang berbakat besar dalam bidang photographer!
kerana gambar yang SANGAT SUPERB!!
meh tepuk tangan ramai2!!

jom kita layan...


Majlis berinai 20/1/2011




Acara Memotong Kek





nak tengok lagi wedding dorang??
:
v
Kredit lagi to Piccalasso Studio

I love Zaquan Adha dan Ayu Raudhah!

tak lupa juga kepada kembarnya Aidil Zafuan!


hobin jang hobin!!

tak sabar menunggu wedding di Paroi Seremban!
[heeeeeeee]

orang nogori den..excited lebih! ngehngehngeh...


You May Also Like

4 insan comel komen

  1. bangga kejap sbb cik jijah pakai header una .
    kehkeh cuma rasa cm blur blur skang . dulu ok jek .huhu

    eh eh btw suka wedding putih putih nmpak suci je kan kan .hex

    ReplyDelete
  2. heeeee...akak suka header ni sbb transparent..ngeee

    yup...lau wedding serba putih nampak sgt kesucian tu...heee...

    ReplyDelete
  3. Suka seyh suit dia waktu acara potong kek...
    Huhuhu...
    Like giler...
    Rugi kot Rita Rudaini n Aidil Zafuan kawen kat Siam nuh..
    Kalau tak,confirm meriah gak..

    ReplyDelete
  4. betul tu mar!
    jijah pon suke suit masa potong kek...
    nsem gler kan...

    emm tu la...rugi la rita n aidil...
    lau tak mesti la buat besar camni gak...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!