BEN ASHAARI BLOG

3:54:00 PM 5 Comments A+ a-


abg ben tak pernah kering idea kan...

Jom lah join Bloglist Abg ben ni ha...




Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..

ha...dalam sehari ade la 2-4 entry yang mampu daku post..hehee
setakat ni ade 296 entry daku..ngeee


Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..

sebab nak belajar jadi otai blog cam abg ben. blog abg ben kan famous glamous...
dapat berkenalan dengan lebih ramai para bloggers lagi..


Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?

hahaha...soalan!
lau lah blog daku popular mestilah daku mempertingkatkan lagi dalam mencurahkan ilmu petua,tip-tips,kesihatan yang ada dalam blog daku ni.
daku tak sombong tau...sedia terima kutukan dan kritikan dalam dunia blogging ni..




p/s : daku lagi suke header abg ben yang lama lah....abg ben...huhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
Nurul Faezah
AUTHOR
1/28/2011 4:40 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Nurul Faezah
AUTHOR
1/28/2011 4:43 PM delete

daku lagi suke header abg ben yang lama lah....abg ben...huhuhu

Setuju dgn yg ini.. hik3~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/28/2011 4:57 PM delete

tahu xpe....abg ben...suke header lama!

Reply
avatar
aNnE
AUTHOR
1/28/2011 7:28 PM delete

nak heder lame ben..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/28/2011 7:39 PM delete

hehehe.....nak jugak! nak jugak! nak jugak!
hahahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!