Friday, February 24, 2012

Finally!! Testing Doorgift


Assalamualaikum..


ekeke selagi majlis resepsi tak settle selagi tu wedding preparation berjalan dengan lancar okeh. sila jangan muak. teheeeeee~~


kali ni nak habiskan teaser tentang doorgift. salah satu item yang di masukkan dalam goodies bag ialah cawan kotak.



cawan kotak


hasil gula-gula dalam kotak doorgift.


air kotak pon adoo jugak!




ok done! lega hati bila tengok barang barang dah siap! ni untuk kawan-kawan yang sudi merai. harap kawan kawan sudi terima doorgift tak seberapa ni :)


1 hari lagik! takuuuuuuuuuttt!!


13 comments:

  1. alhamdulillah dah siap.lepas ni get ready je la ^__^..

    ReplyDelete
  2. comelnye..kan bes kalu leh gi..=)

    ReplyDelete
  3. comelnye..kan bes kalu leh gi..=)

    ReplyDelete
  4. amboi mcm2 ada dlm door gift...nak satu jijah...hoho...hope everything bljn lncr hendaknya

    ReplyDelete
  5. lawa :)
    untung sapa dapat tue.hehehehe

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya kalau dpt :( tpi x dpt pergi. sedih!!

    ReplyDelete
  7. as suka doorgift dalam kotak plastik tuuuu :D

    nak?heeeeee

    ReplyDelete
  8. Ohh...merah ek sok..hehe
    sok ayung pakai merah ehh=)

    ReplyDelete
  9. bestnya kalau Eza dapat pergi sana dear :)

    Semoga lancar majlis resepsi jijah :)

    ReplyDelete
  10. jiejah............xsabar dah nih ^_^

    ReplyDelete
  11. winkwinkwink:)

    semoga majlis berjalan dengan lancar.wahhhhh! part komen tu..doakan jijah pregnant:) Hihihi~~
    InsyaAllah dear,nanti dapat baby comelcomel =)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!