Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday [5] - Kuih Ros



selepas di goreng


siap masuk botol!



untuk makanan ringan atas meja makan tetamu. first come first serve!!

siapa nak Fujiaire Air Conditioners - 3 Year Full Body Warranty sila klik sini --->Badak comel



17 comments:

  1. ermmmm yum yum yum..sedap d makan ranggup2....hehehehe evergreen nieeeee

    ReplyDelete
  2. Jijah..suke sangat kueh nie.mak slalu wat time raye.. :)

    ReplyDelete
  3. kat perlis... panggei kuih goyang/loyang... hohoho... sedapnyer~

    ReplyDelete
  4. kuih rose mmg sedap... ;)

    jiejah dah kena tag...jom ke blog akak... ;)

    ReplyDelete
  5. kak izan pun suka kuih rose ni! dah lama sangat tak makan...

    *cik jijah... kak izan pun doakan cik jijah cepat pregnant ye! nanti boleh timang bby 2012 sama2... amin...

    ReplyDelete
  6. @Izan Ishak Amin..mekasih kak..teringin nak anak kembar kak!

    ReplyDelete
  7. Jijah buat ke ni?nak tempah..post laju eh..rajinnye jijah buat kuih ros ni..

    ReplyDelete
  8. hahaha mesti kejap abiz tuh.sedap tuh.mas panggil kuih goyang.hihihi

    ReplyDelete
  9. nenek cik tikah rajin buat kuih ni. sedap!

    ReplyDelete
  10. ooo kuih ni yg akak tau org panggil bunga durian.. ke apa ntah.. tp durian2 lah blkag dia..hihii

    moga kita sama2 prgnant :-)

    ReplyDelete
  11. jijah buat ek..nmpk sdp ^__^

    ReplyDelete
  12. waaa sedapnye. lama tak ngappp

    ReplyDelete
  13. buat sndri ke??wahhh..save byk la cmtu hehee :)

    ReplyDelete
  14. buat sendiri..ni senang je nak buat..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!