Thursday, February 23, 2012

Khemah Dah Siap Pasang :)


Alhamdulilah selamat sudah pasang khemah di sekitar rumah jijah :) excited sangat tau! jom tengok saat saat pemasangan khemah hingga siap jadi khemah pengantin. hehe



letak tapak dulu


pastu siapkan besi untuk atap



letak kain atap tu siap siap



naikkan khemah separuh


pemasangan scallop pink! i like :)


pink+putih. cantiknya!!


 1 khemah lagi di surau :)


sepanjang jalan depan rumah jijah. 5 khemah je ni..hehe tak jemput ramai pon ^_^


warna pink memang favourite jijah. dapat pula scallop pink ni. tu yang excited lebih ni. hehe
khemah dah siap pasang, kerusi,meja dah ada tinggal nak susun kerusi meja ni jumaat malam pas kenduri doa selamat :)

wah excited gile ni!


tinggal 2 hari je lagi~~ best!!



16 comments:

  1. wah..eksaitednye jijah..bestnye.bestnye..neway, sory in advance coz diela xdpt dtg sabtu sebab Diela kena kerja.skrg byak projek baru masuk...so sorry ea jijah..
    pape pun congratulations...... =)

    ReplyDelete
  2. hihi,byk khemah tu kan..hihi..

    memanjangke kerusi or bulat?

    ReplyDelete
  3. kami pun tak sabaq ni..

    ReplyDelete
  4. hari2 baca kat dashboard pasal jijah nye preparation kawin..konfius nih,sebenarnya jijah ni nikah dulu eh..lepas 2 bulan baru buat kenduri/sanding semua? =.= sorry if soalan ni mengganggu..huhu..tahniah! ^.^

    ReplyDelete
  5. wahhh~ chanteqnyer kaler khemah :) mesti jijah neves skang kan? hehe!

    ReplyDelete
  6. wah. semoga majlis jalan lancar, kite b2b gak!

    http://epagroove.blogspot.com

    jom exchange link

    ReplyDelete
  7. sweet pink & white...kami kawen dulu kaler blue & pink...rasa mcm nk kawen lg pulak bila tgk khemah2 jijah dah berbaris ni...hoho

    ReplyDelete
  8. wahh!! bestnyaa..mesti meriah kan rumah kak jijah..

    ReplyDelete
  9. Sy tumpang excited !! :)
    moga majlis berjalan dgn lancar..



    :)

    ReplyDelete
  10. saya pun excited gak ni..tak sabo juga ^^.pink and white memang cantik ^^

    ReplyDelete
  11. sgt cantik. x sbr tgok kak jijah bersanding :)

    ReplyDelete
  12. wahhh banyaknye khemah jijah. dni ritu dua khemah je hehe..

    ReplyDelete
  13. wahh, da mcm tutorial pasang khemah

    ReplyDelete
  14. tinggal beberapa jam je lagi ni..dup dap..dup dap..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!