Wednesday, February 22, 2012

Perkara perlu tahu semasa ke Majlis Perkahwinan Jijah



mulai hari ni jijah dah start membizikan diri. maka terlebih dahulu jijah nak mohon maaf jika jijah tak dapat nak komen entry korang. tak sempat nak bw. hanya mampu taip entry banyak banyak dan autopublish untuk entry seterusnya. harap ada yang sudi baca juga yer :)


ok. perkara yang korang perlu tahu sebelum ke wedding jijah sabtu ini.


Maps


jika ada yang dapat kad. sila ikut maps yang di sediakan yer.


1.clue pertama Hotel Corus Paradise. ada trafik light masuk kiri jika dari Pekan Port Dickson. masuk kanan jika dari Batu 4/Teluk Kemang. 

2.terus masuk kanan lalu jirat cina terus je sampai nampak bukit nak pergi kilang Cabot. sebelum tu ada simpang. masuk simpang kiri tu. kemudian terus je. 

3. nampak khemah/surau ha situ rumah jijah yer. pada hari tu. rumah jijah je sebijik yang buat kenduri kahwin. hehehe


Penanda Arah Jalan[klik untuk baca]




jangan risau. jijah pastikan korang tak sesat ye. maka jijah print penanda arah ni banyak banyak. semua simpang akan di pasang penanda arah ni. hehe tapi ada yang photostat punya la. jangan blur blur pula nanti. hehe


Bunting

dah sampai kat kawasan taman perumahan jijah. kalau takut tersalah rumah ke nanti. sila cari bunting ni pula. confirm bukan salah dah. hehe




bunting ni di gantung di tiang khemah yer.. nak bergambar pon boleh. hehe chitttt!! ade ke??~~:p perasan!


ok. rasanya tu je 3 perkara yang korang perlu ikut semasa nak pergi majlis rumah jijah. InsyaAllah jijah akan sedaya upaya layan korang dengan terbaik sekali. :) 


jijah doakan semoga perjalanan korang ke sini selamat tiba dan selamat pulang ke destinasi masing-masing. akhir kata doakan perjalanan majlis jijah berjalan dengan lancar dan cuaca sangat baik. insyaAllah ^_^



3 hari lagi bergelar raja sehari. hehe ^_^


nak pergi holiday kat tasmania la-->Tourism Tasmania

16 comments:

  1. mmmm.......boleh g tak?

    ReplyDelete
  2. baik..eh kat sebelah lelaki ada tak bunting tu?nak bergambar kat bunting.hehehe.

    ReplyDelete
  3. @azam azam!! boleh sgt2..jijah alu2kan kdtgan azam dan keluarga... datang tau!!

    ReplyDelete
  4. @Azhafizah[フィザ] jijah recycle balik bunting ni yang..boleh kan?? hehe

    ReplyDelete
  5. xlama aje lg kan syg..hihi..bgus ni.

    ReplyDelete
  6. bestnya tengok bunting tu..cantik..

    sis dah tanya suami,sebenarnya dia tahu arah rumah jijah tu sbb sedara dia pun dekat area situ jugak..

    ReplyDelete
  7. @nuyui a.k.a miss YUI fuh 3 ari lagi yang...risau,debar..n excited!! hee

    ReplyDelete
  8. @Azzah yeker sis...maknanya leh pegi la ni eh sis..hehe

    ReplyDelete
  9. pd tak de la jauh mana...n good luck semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah akan sampai ^^ bawak perut je boleh? :P

    ReplyDelete
  11. jijah kawen sabtu ni ke?
    tk dapat p...jauh la...
    SELAMAT PENGANTIN BARU:)

    ReplyDelete
  12. majlis akak sama tarikh dgn kazen eca...tpi dua2 xdpt pg.hukhuk...hujung minggu ne nak naik train.hehehehe :)

    cuti2x sabah dulu!

    ReplyDelete
  13. nice jiejah..hehe xsabar nk tgk jiejah bsanding...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!