Monday, February 20, 2012

Baju Kahwin: Teaser Baju Bersanding


hello sayam sayamku.


minggu ni nampaknya minggu paling busy jijah nak siapkan persediaan perkahwinan. maaf jika jijah tak berpeluang nak komen kotak entry korang. nak belogpecut gan korang semua. so sory :(


baiklah jijah dah pergi fitting buat kali terakhir untuk majlis bersanding sabtu ni. ^_^ sangat mendebarkan okeh. wink wink wink~~ macam jijah mention sebelum ni theme majlis resepsi nanti warna purple [klik untuk baca] dan baju bersanding nanti pink+purple :) 


oleh kerana itu jijah bermurah hati nak bagi korang tengok baju bersanding jijah :) 


Ini dia...teaser dulu k..hihihihi

okeh ni ha pengantin yang punya design baju ni. sangat cantik okeh. tak sabar nak pakai. ekeke :p





bercampur aduk perasaan sekarang ni. Excited pon ada. malu,segan,cuak pon bercampur satu. hohoho ^_-
korang yang datang tunggu sampai jijah berarak tau. jam 1pm. tunggu tau! boleh kita peluk cium sesama. excited nak jumpa korang semua. yang penting sila perkenalkan diri. then baru leh capture gambar sesama :) sukenya.. hehee


hopefully event nanti berjalan dengan lancar dan di permudahkan. InsyaAllah :)


5 hari lagi! more excited.. kuikuikui

24 comments:

  1. wahhhhhhh..thniah!
    excited gk nih~huhuhu

    ReplyDelete
  2. smoga berjlan lncar n meriah majlis jijah nanti... :)

    ReplyDelete
  3. lawanya baju hehe

    nanti naik pelamin mesti malu2 . hehe

    selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  4. pink pepel kan???
    niceeeee!!! nanti share pic tauuu!!!

    ReplyDelete
  5. jijah..cantik bju tu!!hehe.nonie suke d colorn design.mesti gempakkkkk nti..^_^

    ReplyDelete
  6. Selamat Pengantinn baruu . .
    lama nak tegorr sis tapii maluu ! >.< ! hahaha
    smoga bkekalan hingga ke akhir ayat . AMIN . :D

    ReplyDelete
  7. best2...dila pun eksaited jugak nie.hihi....cantik2..

    ReplyDelete
  8. cantik2 baju cik jijah..semoga semuanya berjalan lancar ye??

    ReplyDelete
  9. wahhhh... tak sabar nk tgk jiejah pkai sume tuh ^_^

    ReplyDelete
  10. wahhh cantik la jijah,..mira pon dh g survey baju sanding,nikah ngan gaun dress mira kt butik kak fara.,hehehe cantik,..wahh kne betoii la baju untuk jdi pengepit jijah mira ngan jijah,.warna sama lorr,.hehehe :P

    ReplyDelete
  11. waa.. cantik. selamat pengantin baru. :)

    ReplyDelete
  12. sweet soft nice and pretty design baju tu..wahhh..kene perkenalkan diri ke?segan ni ^_^

    ReplyDelete
  13. jijah jangan lupa pakai inner nanti tau.. kang cekciii hik3 :D

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. cantik bju 2...
    hope smua nyer ok yea..dia nak kawin kita plak rs excited nie..apa2 pon selamat pengatin baru

    =))

    ReplyDelete
  16. salam jijah.. moga segalanya berjalan lancar okeh :)

    ReplyDelete
  17. mesti kak jijah nmpk cantik sgt hari tuh :)

    ReplyDelete
  18. AAAAAAAAAAaaaaaaaaa
    cantik2
    bajuuuuuuuuu
    tuuuuuuuuu
    hihihihi..

    ReplyDelete
  19. nanti tunggu jijah review pas kawen yer..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!