Sunday, February 5, 2012

Jemputan Rasmi Majlis Ikatan Dua Hati Azizah dan Syafiq


Assalamualaikum..

sticky post
fiza yang design!! i like :)


Dengan rendah diri saya, Nur Azizah Binti Yahaya ingin menjemput kalian semua ke 
Majlis Ikatan Dua Hati Azizah & Syafiq
pada


Tarikh: 25 Februari 2012
Masa: 12pm-4pm
Bersanding: 1.30pm
Tempat: No 339 Jalan Mawar 14 Taman PD Utama 71000 Port Dickson N9


 Bagi yang inginkan kad jemputan boleh pm jijah di facebook. sila tick attend,maybe o declined kat event yang jijah buat tu klik link ni atau email


Email: Ziezah_misi88@yahoo.com
Subject email: alamat kad
Details: Nama penuh,alamat dan blog


Anda semua di jemput hadir!!




Diharap dengan kehadiran anda akan sama-sama memeriahkan majlis kami dan mendapat keberkatan dari Allah SWT. 
Bagi yang tidak dapat hadir, doakan yang terbaik buat kami ye, Insya Allah =)


thanks wanie doodle comey ni!

Air Mawar di renjis wangi,
Beras kunyit kami taburi,
Undangan kami setulus hati,
Semoga ikatan di berkati Ilahi.



P/S: Lagi 24 hari ke hari itu..Semoga Allah permudahkan segala urusan. 


32 comments:

  1. PD lahhh......anyway....tak dpt tgk jijah sanding....nanti sahre pic tauuuu!!! tahniah again yer jijah....kepak kepak kebom kebom...ewahhhhh

    ReplyDelete
  2. Tahniah yea, semoga majlis berjalan dengan selamat..

    ReplyDelete
  3. tak dpt datang..sedih..:(

    ReplyDelete
  4. okay..Diela da send da alamat haritu

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah..semoga semuanya berjalan dengan lancar jijah.. Senyum manis2 tau nanti :P Selamat Pengantin Baru buat kedua2 mempelai moga bahagian hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah :)

    ReplyDelete
  6. tahniah... barakallahulakuma fi khoir~

    ReplyDelete
  7. wah wah wah. mesti kak jijah cantik sgt masa time bersanding kan :)

    ReplyDelete
  8. semoga majlis jijah berjalan dengan lancar dan diberkati Allah, amin..

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah, kalau xde aral saya sampai ya jijah...congrats!!!

    ReplyDelete
  10. tahniah kak jijah.....nk p...tapi jauhhhhhh ler.....huhuhu....apa2pun semoga bhgia hingga kedlm syurga....i'allah....

    ReplyDelete
  11. insyaallah...semoga majlis berjalan lancar ...=)...have a great one=)....xdptla sy dtg..xblik mlysia ..=.=

    ReplyDelete
  12. sedihnya Eza, tak dapat pergi.. duduk jauh.

    ReplyDelete
  13. jauh la akak.. tp siswi doakan akak bahagia hingga ke akhir hayat..hihi.. so sweet!! :)

    ReplyDelete
  14. shida tick mybe ^_^
    kalo bksempatan shida pergi sana dear :)

    ReplyDelete
  15. insyaAllah akan hadir ke majis jijah..harap hrap xde aral melintang.

    ReplyDelete
  16. Tahniah Jijah..

    BB nak pergiiiiiiiii
    tapi apakan daya..majlis kita sama.

    kang kecoh plak kalu pengantin hilang kt majlis..hehehe

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada jijah & pasangan

    ReplyDelete
  18. insyaallah tiada apa-apa hal akan sampai PD..

    ReplyDelete
  19. tahniah jijah.. T__T tak dpt prgi..

    ReplyDelete
  20. Tahniah jijah..
    semoga majlis berjalan lancar..
    jgn lupa upload gambar tau :D..heheh

    ReplyDelete
  21. insyaAllah.. klau xde pape boleh la pergi tgk kak jijah kite ni sanding ye.. =)

    ReplyDelete
  22. Ris: Semoga majlis perkahwina azizah berjalan dengan lancar.. ^_^

    ReplyDelete
  23. tahniah ya. nadh doakan kamu berbahagia hingga ke taman2 syurga. :D amin2

    ReplyDelete
  24. tahniah.=)
    semoga perkahwinan ini diberkati ALLAH.

    ReplyDelete
  25. dah nak kahwin...tahniah :)

    ReplyDelete
  26. Selamat pengantin baru! Salam Maulidur Rasul.. =)

    ReplyDelete
  27. maaf ye jijah,tak dapat g.kalau mas de kereta sndri n de lesen,dgn ljunya mas g.hihihi..xper..nanti jijah letak pic2 ye.tak sbar nk tgk nnti.hope smua brjln dgn lncar.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!