Monday, February 6, 2012

Persiapan Perkahwinan: Penanda Arah Azizah & Syafiq


Assalamualaikum..



bila buat keje last minit memang terasa betol betol penat. salah diri sendiri la jugak. hohoho baiklah daku baru selesai buat penanda arah ke majlis perkahwinan daku nanti. siapa yang dapat hadirkan diri pada majlis perkahwinan daku nanti, sila cari penunjuk arah ni tau supaya tak sesat.. hehehe


Daku print ada dalam 8 penanda arah ni. takut ada yang sesat jugak tu. walaupon dalam kad siap ada maps lagi. hehe jadi ia memudahkan perjalanan kalian ke majlis perkahwinan daku nanti :)




sangat simple oke sebab daku ni bukannya kreatif. tangan macam kayu. adeh~~~ untuk penunjuk arah ni daku edit gunakan powerpoint saja dan print sebesar kertas A4. gambar tu wanie yang vector kan. maceh wanie :)

kemudian tampal dekat kertas keras kemudian ikat pada kayu pancang dan sedia untuk di pacak di lokasi lokasi panaaasss hehehe dah siap!



19 hari lagik! huhuhu

11 comments:

  1. comellah. x sbr nk tgok kak jijah bersanding ^^

    ReplyDelete
  2. semua jijah buat sendiri yek?..mesti penat..

    ReplyDelete
  3. Dah siap yang ni, apa lagi yang belum? Semoga persiapan terus lancar yer kak jijah..

    ReplyDelete
  4. wahhhh..cantek!hehe

    p/s: baru pasa ayat utk komen nih dh tukar..hehe, mudah2 an yer jijah...amin =)

    ReplyDelete
  5. akan sentiasa ikut jalan yang betul ^___^

    ReplyDelete
  6. masa dh smakin hmpir ek jijah...xpe wt slow2 yg pnting semua bjln lncar...

    ReplyDelete
  7. jgn lupa liminit yunk..t lau hujan,xdelah lunyai kertas tu..xpon dkwat tu..hihi..

    comel aje penandanya.

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan semuanya akak.. :)

    ReplyDelete
  9. kira cantik tuh..
    wat lapik dengan pembalut plastik

    mcm kes akak mas,mlm esoknya kenduri baru mereka igt.pe lgi geng2 abg ngah kelam kabut cri papan,wat smua..mereka setelkn.hihihi

    ReplyDelete
  10. ok lah wat sendiri lagi puas sty kan jijah.jimat pun jimat kan..comel pun comel.hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!