Monday, February 20, 2012

Ronald Mcdonald datang wad.




buat pertama kali kot Ronald Mcdonald dari US datang wad jijah semalam. dah tu semalam jijah keje petang. dapat la bertemu dengan Ronald Mcdonald ni. hehe jakun jap. lalalala :p

patient pulak tak ramai semalam. ada 7 orang je. so tak banyak la Ronald mcd nak bagi. tapi dah rezeki jijah yang keje petang semalam kot dapat toys dari Mcd. ni not for sale tak silap. hehe




4 toys dari Mcd! weee~~


sory tak dapat nak tepek gambar bergambar sekali dengan Ronald :P


yebedabeduuuuuu~~ jijah dah start bercuti!! cuti 10 hari..hehe 


13 comments:

  1. wah,beshnya..bak stu toy tu!!

    lama cuti ea..honeymoon kan..hikhik.

    ReplyDelete
  2. alarrr...bestnye dapat toys!

    ReplyDelete
  3. amboi..simpan toys tu untk baby nanti ye..

    ReplyDelete
  4. ala, bestnya! nak satu . hehe

    ReplyDelete
  5. Bak mai 1 toys..
    Hehe..selamt bercuti dan selamat pengantin baru pn jijah ;)

    ReplyDelete
  6. hehehe..kompem kecoh wad dgn suara budak2 :p

    p/s : mira takut tengok ronald mcd live2 gitu ;p

    ReplyDelete
  7. comel je ronald tue.hahaha XD

    ReplyDelete
  8. comelnya..nk purple tuh.kikiki

    ReplyDelete
  9. jeles ! hahaha . pos siki toys tuhh ! haha :D

    ReplyDelete
  10. xleh...jijah nak simpan kalau ada baby nanti..hehe

    ReplyDelete
  11. bestnye dpt toys mcd free.kt pon kdg2 teringin tpi xkan nak beli happe meal lak kan.xberbaloi sgt.heheh

    ReplyDelete
  12. mst meriah..dgn cik2 misi dpt toys juga heheee..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!