Yey Suami Balik Raya

by - 2:00:00 PM


Yeyy.. petang nanti suami sampai semenanjung!



Ya Allah excited sungguh nak jemput suami ni.
rindu betul lah...

yang lebih excited sebab tak sabar nak shooping raya. muahaha :p
first time raya bersama. persiapan mestilah double.

suami cuti sampai merdeka.
jijah pun pasti lah ambil cuti lama jugak.
kena berkorban cuti sebab bukan senang suami nak balik dan dapat jumpa bila berjauhan..

Semoga perjalanan suami di lindungi Allah dan selamat sampai.. InsyaAllah.


You May Also Like

44 insan comel komen

  1. seronok la jijah tahun ni beraya sbg husband n wife thun ni. Kite solo lg. Hihi..raya puas2 ye jijah..;)

    ReplyDelete
  2. Yesss!hahaha..smga slmt perjalanannya.mak aiii..skali cuti amek smpi merdeka..suke la tue ye dear...hahaha..amek cuti jgn tak amek.nnt payah dh si shafiq ye nk blik jmpe :)

    ReplyDelete
  3. yui doakan semuanya slmt..a dik yui kat pd tu pon balik arni nek bas..

    ReplyDelete
  4. Salam Jijah, sihat ke?
    akak baik2 aja..
    wow! mesti tak sabar sambut kepulangan suami...
    lame tak jumpa kan..harus rindu dendam... kalo shoping last minit mesti dpt harga murah2... pepandai la berbelanja..beli ape yg perlu je tau, jgn membazir, cewah! akak siap jadi perunding kewangan lak, heeee~

    ReplyDelete
  5. semoga selamat perjalanan en navy jijah petang ni ye...
    selamat hari raye jijah!

    ReplyDelete
  6. Salam...
    Sukanya dia...apa2pun jaga la suami tu elok2 ey? semoga berbahagia selalu.

    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..dapat bersama suami raya ni...mesti seronok sangat tu...selamat hari raya ye..maaf segalanya..

    ReplyDelete
  8. wah..bestnya..giliran dia eh cuti.

    ReplyDelete
  9. hehe... harusla cuti lama kan... saya dulu pun PJJ jugak tp xdela sampai sabah sarawak nu.. cuma saya kt selangor, hubby kt perak utara.. setahun jugak la berjauhan..so, saya paham ler kes cik jijah nih..

    ReplyDelete
  10. yeayyyy.. sy pun happy tengok kak jijah happy.. hehehe

    ReplyDelete
  11. selamat berbahagia...dan selamat hari raya jijah :)

    ReplyDelete
  12. yeay...dpt raye ngan husband...selamat hr raya cikJijah

    ReplyDelete
  13. wahhh aku pun syok gak ni ... mintak2 la jijah tak period masa bercuti ni ...amin...

    ReplyDelete
  14. yana pon 1st time nk beraya ngn hubby. excited .. heheh

    ReplyDelete
  15. @eMMeAlhamdulilah jijah sihat kak.. insyaAllah mmg jijah shoping last minit pon..persiapan tak buat ape pon lagi..hehe akak doakan rezeki jijah ada bila suami balik ni yer :)

    ReplyDelete
  16. @Jaa tq sis kerana paham.. seksa kan berjauhan suami isteri ni.. tp seronok bila dapat jumpa..

    ReplyDelete
  17. @eimaInsyaAllah memang tak period.. tp akak doakan ada rezeki jijah yer lepas raya ni :)

    ReplyDelete
  18. @najihahfara ngeeeee seronok sgt2 dik.. dapat raya sama :)

    ReplyDelete
  19. weeeee, tumpang gembira untuk jijah.... raya sakan la.. =)

    ReplyDelete
  20. akak plak yg excitednyer..selamat menyambuat suami tersayang jijah..;)

    ReplyDelete
  21. baru je tanya semalam kat post fb.. Alhamdulillah balik juga hubby jijah eh.. best nye beraya bersama suami tercinta.. :)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.. akak tumpang excited :)

    moga lepas ni ada berita lebih gembira ^_^

    ReplyDelete
  23. wah kepulangan yg dinanti,

    ReplyDelete
  24. untung akak. selamat berbahagia ya. :)

    ReplyDelete
  25. itu gambar suami ker?
    muda ekk dia...
    ingat tadi student
    hehehe

    ReplyDelete
  26. msti excited kan nak smbut suami... moga semuanya slmt.... :-)

    ReplyDelete
  27. @Hansyup.. inilah suami jijah.. tak la muda sgt 24tahun baru...hehehe

    ReplyDelete
  28. @SeputihSalju Alhamdulilah dah selamat jumpa suami pon yunk!

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah,syukur dpat jumpa lagi kan:)
    btw,fira dah follow sini^^

    ReplyDelete
  30. ghayo mano jijah..pd ko... orang baru kawen,,1st beraya besamo katokan ..hehe

    ReplyDelete
  31. jiejah :)
    shida happy sgt kalo jiejah gembira mcm ni..nmpak snyuman dia smpai ktelinga..naseb xkoyakk mulut tu heheeee :p

    ReplyDelete
  32. @KizMySeLf hehee sudah pasti la bro..rayo kek peedee jer..umah mertua n umah mak kat sini...hehehe

    ReplyDelete
  33. @shidaR heeeeeeeee shida tgk la pas raya nanti bila suami balik..mahu meleleh air mata..hehee

    ReplyDelete
  34. amboi kemain sonok kak jijah kan .. haih . nak jugak lah . haha

    ReplyDelete
  35. @-meeSUPERGIRL- hahaha cepat2 la kawen yer dik..seronok!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!