Situasi Berlainan

by - 8:30:00 AM


Kalau dulu masa jijah kat Hospital PD banyak masa untuk jijah berblogging dan berfacebooking.
kalau dulu jijah suka draft entry banyak-banyak kemudian schedule jer..
selalu entry jijah autopublish jam 8.30pagi..
then kalau jijah syif pagi balik 2-3pm, jijah akan publish komen dan jejak entry korang...
kalau jijah syif petang pula sebelum pergi kerja 2pm tu jijah akan usaha komen entry korang dan blogwalking sikit-sikit...
tu cara jijah berblog :)

tapi......

kini situasi dah berlainan... 
situasi jijah kat sini tak tahu bagaimana lagi.. balik jam berapa..
masih adakah masa untuk menulis entry?? buat draft banyak banyak?
mengomen entry kawan-kawan??
 ataukah blogwaking ke blog kawan lain...


jawapannya jijah tidak pastii!!


harap korang paham yer situasi jijah kat sini..
jijah akan cuba jejak korang slow-slow..
walaupon jauh harap persahabatan kita tak pernah putus yer..
jijah masih ada di hati korang... ececeh :p


sehingga bertemu kembali...






You May Also Like

34 insan comel komen

  1. yui sntiasa nantikan ratu pecut ni =)

    ReplyDelete
  2. jijah .. dah dpt posting ke ... doks pital ke mana ni

    ReplyDelete
  3. :) ayut ingat blog ni.hehehe...permulaan pasti semua ye tidak pasti.xpe..slowly k..

    ReplyDelete
  4. kitorang faham dengan kerja Jijah.. teruskan bekerja dan selamat memulakan kerja ditempat baru ye dear... kitorang akn sentiasa mengingati Jijah...

    ReplyDelete
  5. jijah..selamat berhoneymoon semula.hehehe.moga2 dpt la baby cepat.hehe

    ReplyDelete
  6. KAK JIJAH SELALU DLAM INGATAN .. PASTI ^_^

    ReplyDelete
  7. xpe jijah,take ur time..harap2 jijah dapat adapt perubahan tu ye,jgn sampai lupa berblogging sudah ler...hihi...;)

    ReplyDelete
  8. pasti ada masa!!
    :)

    rileks ar jijah...
    perubahan angin baru..amik masa utk sesuaikan.

    takper, kitorg paham..

    hikhikhik

    ReplyDelete
  9. is ok jijah , utamakan kerja jijah dulu. Blog jijah tetap linda lawat selalu ;)

    ReplyDelete
  10. xpe...akak faham..semoga jijah happy kat tmpt baru...

    ReplyDelete
  11. dah biasa nanti ok je.. jgn risau dear :)

    ReplyDelete
  12. hai jijah..dah jadi org sabah yer..hehe

    ReplyDelete
  13. biasalah jija..pindah tempat baru kan. nnti dah lama2 ok lah tu :)

    ReplyDelete
  14. good luck kt tmpt baru jijah :)

    ReplyDelete
  15. takpe jijah. weols faham. once dh free nanti...dtg ler bertandang di blog kami dan update ur blog ek :)

    ReplyDelete
  16. takpe, nnti dah dpat jadual, slow2 atur.. =)

    ReplyDelete
  17. takpe kak jijah. sye tetap akan tunggu next entry yg kak jijah post ! gudluck yer bertugas disana :D

    ReplyDelete
  18. x pa jijah ..buat mana yg penting dulu

    ReplyDelete
  19. Sedih lah aida baca entry jijah nie.. serius rindu jijah <3

    ReplyDelete
  20. sentiasa shida ingt syg :)

    ReplyDelete
  21. takpe dear jijah. keadaan akan berbezakan. janji jijah dapat sesuaikan diri disana.

    ReplyDelete
  22. rindu jijah...its okay yang..take ur time k....

    ReplyDelete
  23. takpe ... blogging neh bila2 mase boleh kak jijah .. buat yg mane pnting dulu :)

    ReplyDelete
  24. xpelah jijah kalau sempat buatlah entry..mana yg penting kasi setel dulu then barulah buat benda2 lain...yg penting kita enjoy dgn apa yg kita buat

    ReplyDelete
  25. selalu perasan kak jijah akan publish entry pkul 8.30.. hehe..
    takpe, take your time untuk sesuaikan diri dgn tempat baru.. :)

    ReplyDelete
  26. sabar la eh..jadual xsama...kk kan ibu negeri,semua refer kt kk.

    ReplyDelete
  27. @Nor Suhaiza hospital wanita n kanak2 sabah likas :)

    ReplyDelete
  28. @Mrs Velentine ada ni dekat dengan akak... hehhee :)

    ReplyDelete
  29. Nanti bila jijah dah biasa dengan keadaan dekat situ, mesti situasi kembali normal dah boleh berblogging balik kan.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!