Situasi Berlainan

8:30:00 AM 34 Comments A+ a-


Kalau dulu masa jijah kat Hospital PD banyak masa untuk jijah berblogging dan berfacebooking.
kalau dulu jijah suka draft entry banyak-banyak kemudian schedule jer..
selalu entry jijah autopublish jam 8.30pagi..
then kalau jijah syif pagi balik 2-3pm, jijah akan publish komen dan jejak entry korang...
kalau jijah syif petang pula sebelum pergi kerja 2pm tu jijah akan usaha komen entry korang dan blogwalking sikit-sikit...
tu cara jijah berblog :)

tapi......

kini situasi dah berlainan... 
situasi jijah kat sini tak tahu bagaimana lagi.. balik jam berapa..
masih adakah masa untuk menulis entry?? buat draft banyak banyak?
mengomen entry kawan-kawan??
 ataukah blogwaking ke blog kawan lain...


jawapannya jijah tidak pastii!!


harap korang paham yer situasi jijah kat sini..
jijah akan cuba jejak korang slow-slow..
walaupon jauh harap persahabatan kita tak pernah putus yer..
jijah masih ada di hati korang... ececeh :p


sehingga bertemu kembali...






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
Nor Suhaiza
AUTHOR
10/23/2012 8:38 AM delete

jijah...
dpt kt ne? ? ?

Reply
avatar
10/23/2012 8:46 AM delete

yui sntiasa nantikan ratu pecut ni =)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/23/2012 8:52 AM delete

jijah .. dah dpt posting ke ... doks pital ke mana ni

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
10/23/2012 8:53 AM delete

:) ayut ingat blog ni.hehehe...permulaan pasti semua ye tidak pasti.xpe..slowly k..

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
10/23/2012 9:07 AM delete

kitorang faham dengan kerja Jijah.. teruskan bekerja dan selamat memulakan kerja ditempat baru ye dear... kitorang akn sentiasa mengingati Jijah...

Reply
avatar
::Aja::
AUTHOR
10/23/2012 9:37 AM delete

jijah..selamat berhoneymoon semula.hehehe.moga2 dpt la baby cepat.hehe

Reply
avatar
10/23/2012 9:38 AM delete

KAK JIJAH SELALU DLAM INGATAN .. PASTI ^_^

Reply
avatar
nasha
AUTHOR
10/23/2012 9:46 AM delete

xpe jijah,take ur time..harap2 jijah dapat adapt perubahan tu ye,jgn sampai lupa berblogging sudah ler...hihi...;)

Reply
avatar
BitsBest
AUTHOR
10/23/2012 9:56 AM delete

pasti ada masa!!
:)

rileks ar jijah...
perubahan angin baru..amik masa utk sesuaikan.

takper, kitorg paham..

hikhikhik

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
10/23/2012 10:01 AM delete

is ok jijah , utamakan kerja jijah dulu. Blog jijah tetap linda lawat selalu ;)

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
10/23/2012 10:43 AM delete

xpe...akak faham..semoga jijah happy kat tmpt baru...

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
10/23/2012 10:49 AM delete

dah biasa nanti ok je.. jgn risau dear :)

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
10/23/2012 11:26 AM delete

hai jijah..dah jadi org sabah yer..hehe

Reply
avatar
Miss Tasantek
AUTHOR
10/23/2012 12:15 PM delete

biasalah jija..pindah tempat baru kan. nnti dah lama2 ok lah tu :)

Reply
avatar
Bazilah (^0^)
AUTHOR
10/23/2012 12:30 PM delete

good luck kt tmpt baru jijah :)

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
10/23/2012 2:18 PM delete

takpe jijah. weols faham. once dh free nanti...dtg ler bertandang di blog kami dan update ur blog ek :)

Reply
avatar
shizansyafik
AUTHOR
10/23/2012 2:47 PM delete

takpe, nnti dah dpat jadual, slow2 atur.. =)

Reply
avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
10/23/2012 5:51 PM delete

takpe kak jijah. sye tetap akan tunggu next entry yg kak jijah post ! gudluck yer bertugas disana :D

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/23/2012 10:19 PM delete

x per..x per..he..he..

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
10/23/2012 10:33 PM delete

x pa jijah ..buat mana yg penting dulu

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
10/24/2012 12:18 AM delete

Sedih lah aida baca entry jijah nie.. serius rindu jijah <3

Reply
avatar
Cik Aien
AUTHOR
10/24/2012 1:58 AM delete

sentiasa ingat u yunk :)

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
10/24/2012 4:30 AM delete

sentiasa shida ingt syg :)

Reply
avatar
fyna
AUTHOR
10/24/2012 11:29 AM delete

takpe dear jijah. keadaan akan berbezakan. janji jijah dapat sesuaikan diri disana.

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
10/24/2012 12:38 PM delete

rindu jijah...its okay yang..take ur time k....

Reply
avatar
10/24/2012 6:07 PM delete

takpe ... blogging neh bila2 mase boleh kak jijah .. buat yg mane pnting dulu :)

Reply
avatar
10/24/2012 9:33 PM delete

xpelah jijah kalau sempat buatlah entry..mana yg penting kasi setel dulu then barulah buat benda2 lain...yg penting kita enjoy dgn apa yg kita buat

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/24/2012 10:56 PM delete

selalu perasan kak jijah akan publish entry pkul 8.30.. hehe..
takpe, take your time untuk sesuaikan diri dgn tempat baru.. :)

Reply
avatar
10/25/2012 4:48 PM delete

sabar la eh..jadual xsama...kk kan ibu negeri,semua refer kt kk.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/25/2012 5:32 PM delete

@Nor Suhaiza hospital wanita n kanak2 sabah likas :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/25/2012 5:34 PM delete

@Mrs Velentine ada ni dekat dengan akak... hehhee :)

Reply
avatar
Hazmin
AUTHOR
10/25/2012 10:23 PM delete

Nanti bila jijah dah biasa dengan keadaan dekat situ, mesti situasi kembali normal dah boleh berblogging balik kan.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/26/2012 7:19 AM delete

@Hazmin iya. harap2 macam tu lah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!