Monday, October 1, 2012

Stamp Cop Jijah Dah Sampai


Sebelum ni kan jijah ada post entry pasal pelbagai jenis stamp kan..[klik untuk baca]
baru-baru ni jijah dah dapat cop yang jijah pesan!

seronoknya... bertambah lagi koleksi cop jururawat jijah. bahaha :p



kecik dan comey semesti pilihan jijah!
yang penting pink colour.. ahakkksss :p


mereka email jijah minta details then selang dua hari pastu tu pos laju sampai..
wah cepat betul proses mereka..siap katalog lagi :)
 memang terbaik..!!
tu sebab jijah syorkan untuk korang..
so jom la order kat sini
v
v
v

website
facebook






25 comments:

  1. wah cptnye sampai ..... mee hri tu bli brg onl smggu 2mggu baru smpai . ap lah . haha

    ReplyDelete
  2. dah smpai dah, cepat yer. Linda rase mcm baru je lagi jijah promote cop ni. Kihkih..jijah pink ajer..

    ReplyDelete
  3. bt koleksi la jwab yer..suke ea men cop2x..hahaha :p

    ReplyDelete
  4. cantiknya, comel je..akak punya besar gedabak huhuhuhu...nak try tgk jugakla dkt page tue

    ReplyDelete
  5. teringin je nak jugak. tp macam takde motif je nk stamp cop bagai ni. gedik je lebih. haha

    ReplyDelete
  6. wahhh tp jiejah guna tuk kje ke tu?? rasanya shida xgune kot tah la..hehee..nk usha2 jap ^_^

    ReplyDelete
  7. Jijah sihat?
    Jijah Jururawat apa? check ibu mengandung ke?
    tinggi gred jijah dari akak, hehehe.. best kan jadi Jururawat... leh cucuk2 org, hahahah!

    ReplyDelete
  8. cepatnya service dorang.. bestkan

    ReplyDelete
  9. best la main2 cop pasni..hehe

    ReplyDelete
  10. hmm misi mmg suka cop cam ni kan ... sbb my sil pun sama ...ade je dlm poket die ...

    ReplyDelete
  11. mmg hantu pink la jijah ni..:)

    ReplyDelete
  12. comey..nak buat cop cikgu jaja lah

    ReplyDelete
  13. @shidaR shida yang ni jijah guna untuk keje.. saja je kumpul koleksi..hehe shida guna la untuk blogshop..heeeeee

    ReplyDelete
  14. @eMMe jijah jururawat u29.. tp bukan kat klinik..klinik untuk ibu mengandung..jijah nurse kat hospital..hehe tak syok cucuk.. kesian..hahaha

    ReplyDelete
  15. @eimamesti ada kak.. sebab kitorang mmg guna cop ni sentiasa..

    ReplyDelete
  16. @Cikgu Jaja™ boleh2.. cikgu ada cop jugak ke kak..heeee

    ReplyDelete
  17. wah cepat betoi sampai.. baguslah servis dia...

    ReplyDelete
  18. haaa itulah ade tpkir juga hehee ok2 nnt nk terjah FB stamp cop tu hehee tq jiejah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!