Stamp Cop Jijah Dah Sampai

8:30:00 AM 25 Comments A+ a-


Sebelum ni kan jijah ada post entry pasal pelbagai jenis stamp kan..[klik untuk baca]
baru-baru ni jijah dah dapat cop yang jijah pesan!

seronoknya... bertambah lagi koleksi cop jururawat jijah. bahaha :p



kecik dan comey semesti pilihan jijah!
yang penting pink colour.. ahakkksss :p


mereka email jijah minta details then selang dua hari pastu tu pos laju sampai..
wah cepat betul proses mereka..siap katalog lagi :)
 memang terbaik..!!
tu sebab jijah syorkan untuk korang..
so jom la order kat sini
v
v
v

website
facebook






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
10/01/2012 8:53 AM delete

wah cptnye sampai ..... mee hri tu bli brg onl smggu 2mggu baru smpai . ap lah . haha

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
10/01/2012 8:54 AM delete

dah smpai dah, cepat yer. Linda rase mcm baru je lagi jijah promote cop ni. Kihkih..jijah pink ajer..

Reply
avatar
10/01/2012 9:22 AM delete

ada view aritu..nmpk besh..hihi.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
10/01/2012 9:28 AM delete

bt koleksi la jwab yer..suke ea men cop2x..hahaha :p

Reply
avatar
10/01/2012 9:40 AM delete

wahh..comel2!..kiut jek..

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
10/01/2012 10:00 AM delete

cantiknya, comel je..akak punya besar gedabak huhuhuhu...nak try tgk jugakla dkt page tue

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/01/2012 10:16 AM delete

teringin je nak jugak. tp macam takde motif je nk stamp cop bagai ni. gedik je lebih. haha

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
10/01/2012 10:18 AM delete

wahhh tp jiejah guna tuk kje ke tu?? rasanya shida xgune kot tah la..hehee..nk usha2 jap ^_^

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
10/01/2012 11:09 AM delete

Jijah sihat?
Jijah Jururawat apa? check ibu mengandung ke?
tinggi gred jijah dari akak, hehehe.. best kan jadi Jururawat... leh cucuk2 org, hahahah!

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
10/01/2012 11:15 AM delete

cepatnya service dorang.. bestkan

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
10/01/2012 11:48 AM delete

best la main2 cop pasni..hehe

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/01/2012 12:13 PM delete

hmm misi mmg suka cop cam ni kan ... sbb my sil pun sama ...ade je dlm poket die ...

Reply
avatar
shizansyafik
AUTHOR
10/01/2012 8:17 PM delete

pink!! i like!! =)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/01/2012 8:28 PM delete

mmg hantu pink la jijah ni..:)

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
10/01/2012 10:01 PM delete

comey..nak buat cop cikgu jaja lah

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2012 12:12 AM delete

@ayutmemang suka main cop2..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2012 12:13 AM delete

@shidaR shida yang ni jijah guna untuk keje.. saja je kumpul koleksi..hehe shida guna la untuk blogshop..heeeeee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2012 12:14 AM delete

@eMMe jijah jururawat u29.. tp bukan kat klinik..klinik untuk ibu mengandung..jijah nurse kat hospital..hehe tak syok cucuk.. kesian..hahaha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2012 12:14 AM delete

@eimamesti ada kak.. sebab kitorang mmg guna cop ni sentiasa..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2012 12:15 AM delete

@Cikgu Jaja™ boleh2.. cikgu ada cop jugak ke kak..heeee

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
10/02/2012 1:16 AM delete

wah cepat betoi sampai.. baguslah servis dia...

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
10/03/2012 2:26 AM delete

haaa itulah ade tpkir juga hehee ok2 nnt nk terjah FB stamp cop tu hehee tq jiejah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!