Friday, October 12, 2012

Rezeki Nuffnang Lagi.. BE Digi Tablet Plan




Alhamdulilah syukur pada Allah kerana memberi rezeki melimpah ruah kepada jijah..
ini gara-gara jijah nak transfer ke Sabah mengikut suami setelah 10bulan berjauhan... T___T

lepas Sony Xperia Ion metered 
pihak nuffnang kasi lagi BE DiGi Tablet Friendly Plan untuk bulan oktober..




BE DiGi Tablet Friendly Plan bermula semalam..



nampak iklan ni di Tabung Ke Sabah sila lah jentik yer.. nanti bagitahu jijah :p


lagi satu iklan says pon jijah dah cashout bulan lalu.. 
dah dapat pon RM100 terus masuk dalam akaun bank.. cepat dan pantas.. seronokk!!
klik says untuk mendaftar yer...


rezeki mencurah-curah lebih lebih lagi banyak nak pakai duit pergi Sabah.. 
semalam ibu mertua belikan dapur gas..mak pula dahulukan duit untuk pos kereta..


Alhamdulilah syukur nikmat Ya Allah!




62 comments:

  1. tadi pagi meriah hijau kuning tuu...hihihi..done dah..nnt jumpe tekan2 lg la yer.. ^^ ha...dh dpt tong gas...yeayyy!pasni jijah kena masakkkk!hihihi :p

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki tu jijah...:)

    ReplyDelete
  3. murah rezeki Jijah... moga ade rezeki anak2 plak...

    ReplyDelete
  4. Rezeki tuh kak...:) best nyer dapat BE banyak2...hihihi

    ReplyDelete
  5. murah rezeki jijah...yang says tuh lebih kurang nuffnang ke jijah???

    ReplyDelete
  6. tahniah cik jijah... seronok bila BE bertukar ganti kan...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki...

    *jijah.. tgk, kan akak dah cakap, Tuhan pasti tunjuk jalan utk jijah settle mslh transport..walau apa pun yg berlaku dlm kehidupan kita, yg penting kita laluinya dengan tenang.. relexs je.. kalau kita gelabah2, mulalah kita jd buntu

    ReplyDelete
  8. murah rezeki jijah tau..akak blog2 ni x pernah lg dpt BE..geram rasa..huhu

    akak doakan jijah sentiasa dimurahkan rezeki..aminn;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki tu.. :-)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..murah rezeki jijah..

    ReplyDelete
  11. @ayutkuikuikui tu diaaa kena masak la pasni.. buncit leh mr navy tu..hahaha

    ReplyDelete
  12. @eMMemudah2an dapat kembar macam akak kan..

    ReplyDelete
  13. @PinkUmmi says ni kena promote kak.. macam churp2..

    ReplyDelete
  14. @Izan Ishak tu la.. ingat Dah ME takde BE lagi.. Alhamdulilah ada..

    ReplyDelete
  15. @IntaNBerliaN betul kak.. jijah ikut nasihat akak.. kini jijah lebih tenang dan semuanya dah settle.. syukur sgt kak.. tq kak! tq sgt2..

    ReplyDelete
  16. @Nens Collection Amin ya rob kak!
    insyaAllah ada rezeki akak yg lain pula

    ReplyDelete
  17. @Azzah yup.. murah rezeki..Alhamdulilahh

    ReplyDelete
  18. tahniah kak jijah .. mee tak dapat lagi neh . td tgk tajuk kak jijah mee terus tgk kot2 mee dpt jgak tp hampeh . haha . esok2 dpt kot ..

    cmane kak jijah promote iklan says? mintak tunjuk ajar . hehe

    ReplyDelete
  19. congrats jijah..
    rezeki nk dpt baby kot, hehe..

    ReplyDelete
  20. congrats kak jijah.. rezeki nk g tempat jauh tu.. hehe..

    ReplyDelete
  21. @-meeSUPERGIRL- InsyaAllah ada BE lepas ni yer yunk...

    pasal says tu kdg2 akak share iklan tu dengan suami/adik akak.. so naik la earning di situ..hehe

    ReplyDelete
  22. @Riena Haiqal Amin amin... mudah2an ada rezeki anak pasni..

    ReplyDelete
  23. @Nisa Greennnpanda Amin ya rob! moga ni rezeki untuk baby...Amin..

    ReplyDelete
  24. Tahniah, semoga banyak lagi BE sangkut kat sini .. ^__^

    Ehh .. kenapa tak guna Threaded Comments Pada Custom Templates Blogger. Senang nak reply nanti .. http://www.anastasyea.com/2012/01/aktifkan-threaded-comments-pada-custom.html

    ReplyDelete
  25. @aisya tu la pasal.. banyak nak pakai duit tu..hehe

    ReplyDelete
  26. @Anastasyea Aida InsyaAllah ada rezeki lebih nanti...

    ReplyDelete
  27. Tahniah ye Jijah, sama la kita dapat BE GiGi ni jugak :)

    BTW smoga urusan ke Sabah dipermudahkan ye.. :)

    ReplyDelete
  28. @Myra Jay tahniah jugak kak.. InsyaAllah moga di permudahkan..

    ReplyDelete
  29. tahniah ..sy x merasa lagi BE

    ReplyDelete
  30. nsib baik bgtau.. tgh mlm cmni BE tu ada kt sini ^^

    smoga dipermudahkan sgala urusan...

    ReplyDelete
  31. COngrate jijah! BE dah makin menjauh dengan blog fiza..=__='

    ReplyDelete
  32. @khairul tak lama lagi ada rezeki tu yer..

    ReplyDelete
  33. @Azhafizah Md Nor alahai.... pasni alau fiza aktif InsyaAllah ada BE tu lagi yer..

    ReplyDelete
  34. Tahniah jijahhh:)
    murah rezeki~ngeee

    ReplyDelete
  35. tahniah jiejah hehee :)
    rezeki jgn ditolak hehee :)

    ReplyDelete
  36. alhamdulillah rezeki jijah banyak..doakan rezekie bie sama ye (;

    ReplyDelete
  37. @The girl in the selebet scarf InsyaAllah moga ada rezeki kamu pulak yang..

    ReplyDelete
  38. tahniah jijah..akak pun dh dpt cashout says..RM125

    ReplyDelete
  39. @Mrs Velentine wah banyak tu..tahniah kak yer...

    ReplyDelete
  40. pasni rajin2kan jemari dan tulang temulang untuk turun ke dapur :)

    alhamdulillah rezeki berganda2

    ReplyDelete
  41. Singgah sini sambil jenguk iklan DiGi yang dok menari buat promosi tu :)

    ReplyDelete
  42. @syiela kuikuikui habis la bersilat kat dapur..hehe

    ReplyDelete
  43. @Myra Jay hehee tq kak :) sila singgah lagi..heeeeee

    ReplyDelete
  44. wahh bestnya. nyesal akak tukar dot.com taw. sejak berdot.com...terus tak naik nuffnang....sobsobsob

    ReplyDelete
  45. @Zie Madini yeker.. alamak baru ingat nak berdot.com..hehehe

    ReplyDelete
  46. moga sukses bersama nufnang.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!