1 Malaysia Privellege Card

8:30:00 AM 34 Comments A+ a-





Dah lama suami jijah dapat kad ini tapi belum pernah di gunakan..  kalau nak guna pun untuk KFC. yang lain susah sikit nak pergi kot.. huhuhuhu

1 Malaysia Privellege Card ini merupakan inisiatif untuk menghargai pengorbanan anggota tentera dan polis  untuk mengurangkan perbelanjaan anggota. 

Melalui inisiatif ini, anggota ATM dan PDRM akan menikmati potongan harga dalam pelbagai perbelanjaan barangan seperti keperluan harian, alat sukan, alat ganti kenderaan, perhotelan, barangan kesihatan serta beberapa kategori barangan dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat yang terlibat.





Seee banyak kemudahan ada.. tapi semua tempat yang susah jijah nak pergi.. huhuhu tapi takpe janji dah ada kemudahan bila-bila boleh digunakan.. ngeee~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
Mrs Velentine
AUTHOR
11/19/2012 9:06 AM delete

jijah pinjam boleh...hehehe

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/19/2012 9:09 AM delete

Bertuahnya anggota tentera ye..

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
11/19/2012 9:27 AM delete

banyak leh guna tu.. hehehe, jakel, ktm, mydin, tune hotels, ariani tu yang syok, tapi kat sabah mesti tak semua ada kan

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/19/2012 9:32 AM delete

aik...tak tau pon.tu proton ada...guna utk kete plak :)

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
11/19/2012 9:34 AM delete

akak dh pernah guna mse kat kfc n mydin

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/19/2012 10:29 AM delete

wah terbaikkkk.. boleh jimat belanja juga ni

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
11/19/2012 11:14 AM delete

ok la tu jijah... kemudahan utk suami jijah juga :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/19/2012 11:15 AM delete

untunglah kak jijah.. yg kad siswa tu harap je byk yg tersenarai.. tp tak membantu sgt pun sbnrnya.. cuma klau g MPH tu la yg seronok dpt 10%.. yg lain2 tu susah nk ckp.. huhu

Reply
avatar
11/19/2012 11:42 AM delete

kalau duduk area kl sure byk tempat yg boleh guna kad ni...berbaloilah dgn pgorbanan anggota tentera

Reply
avatar
S.U.R.I.A.
AUTHOR
11/19/2012 12:34 PM delete

wah..untung yer...nk pinjam la gitu..hahhaha...

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
11/19/2012 1:44 PM delete

bestkan ada kad ni.. ada dalam simpanan akak en.hb kasi hehehe

Reply
avatar
11/19/2012 5:27 PM delete

bape percent potongannya yunk?nk mintak encik tunangla cmni hehe

Reply
avatar
aiNa yaZiD
AUTHOR
11/19/2012 6:10 PM delete

dgn kad ni ringan sikit beban rakyat.. apa pun syukur alhamdulillah. =)

byk jga tmpt2 yg blh guna 1Malaysia Privellege card. hehhe

xpe nnti jijah balik semenanjung blh la pergi tmpt2 yg tersenarai. (^^,)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/19/2012 8:39 PM delete

@Shizan Syafik haa.. yg mydin tu takde.. rugi tol..kalau tak leh shoping kat mydin jer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/19/2012 8:43 PM delete

@::Misz sunsWeetz:: 5 hingga 25% dari harga produk :)

Reply
avatar
aiN NaJwa
AUTHOR
11/19/2012 8:44 PM delete

Wow..!!..banyak nyer kemudahaaaannn..^^ Kalah ING card, eh tu utk medical..hehe..best akak, tumpang benefit kaaaannnn..untung wife ATM or PDRM niy..eceh ! =)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/19/2012 9:23 PM delete

@aiN NaJwa hahaha untung gak la kalau boleh di gunakan..

Reply
avatar
ana raisya
AUTHOR
11/19/2012 10:20 PM delete

tunang ana da bg da kad tu..tp ana x gune pun lg...xde msa nk pi ktmpt2 tu......huhu

Reply
avatar
11/19/2012 11:27 PM delete

wahhh untung laaa .. hehe

Reply
avatar
11/20/2012 1:44 AM delete

untungkan ada kad ni.takpe jijah nanti kalau balik semenanjung boleh pusing sakan.^__^

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
11/20/2012 9:43 AM delete

syoknye..boleh gi legoland..hehe :)

Reply
avatar
11/20/2012 10:32 AM delete

heheheh..suami kita pon ada kad ne..smpai skrg xguna2 lagi tau.Jijah..sbb xtau nk ke mana gunanya,..hehhehe

Reply
avatar
11/20/2012 10:46 AM delete

hihi,kad ni la abah dok tnjuk aritu..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/20/2012 12:30 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI hehe yui boleh la gunakan..heeee

Reply
avatar
jaakechik
AUTHOR
11/20/2012 6:13 PM delete

untung anggota tentera ngn polis. byk sungguh faedah dia...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/21/2012 6:32 AM delete

@jaakechik sesuai la dengan pengorbanan mereka :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/21/2012 11:49 AM delete

kalau xsilap, mimi @ pink ummi pun ada rasanya

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
11/22/2012 8:43 PM delete

untungnya jiejah dapat kad tu ^_^

Reply
avatar
Shasha Yacob
AUTHOR
11/23/2012 2:13 PM delete

nanti nanti guna pun boleh. (y)

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
11/23/2012 4:39 PM delete

wahh banyak gak tempat y blh digunakan hee..

xpe nt leh guna lain kali :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/23/2012 7:13 PM delete

@Juliet_iRa~" itulah simpan..bukan ada tarikh luput pon..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!