1 Malaysia Privellege Card

by - 8:30:00 AM





Dah lama suami jijah dapat kad ini tapi belum pernah di gunakan..  kalau nak guna pun untuk KFC. yang lain susah sikit nak pergi kot.. huhuhuhu

1 Malaysia Privellege Card ini merupakan inisiatif untuk menghargai pengorbanan anggota tentera dan polis  untuk mengurangkan perbelanjaan anggota. 

Melalui inisiatif ini, anggota ATM dan PDRM akan menikmati potongan harga dalam pelbagai perbelanjaan barangan seperti keperluan harian, alat sukan, alat ganti kenderaan, perhotelan, barangan kesihatan serta beberapa kategori barangan dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat yang terlibat.





Seee banyak kemudahan ada.. tapi semua tempat yang susah jijah nak pergi.. huhuhu tapi takpe janji dah ada kemudahan bila-bila boleh digunakan.. ngeee~~




You May Also Like

34 insan comel komen

  1. Bertuahnya anggota tentera ye..

    ReplyDelete
  2. banyak leh guna tu.. hehehe, jakel, ktm, mydin, tune hotels, ariani tu yang syok, tapi kat sabah mesti tak semua ada kan

    ReplyDelete
  3. aik...tak tau pon.tu proton ada...guna utk kete plak :)

    ReplyDelete
  4. akak dh pernah guna mse kat kfc n mydin

    ReplyDelete
  5. wah terbaikkkk.. boleh jimat belanja juga ni

    ReplyDelete
  6. ok la tu jijah... kemudahan utk suami jijah juga :)

    ReplyDelete
  7. untunglah kak jijah.. yg kad siswa tu harap je byk yg tersenarai.. tp tak membantu sgt pun sbnrnya.. cuma klau g MPH tu la yg seronok dpt 10%.. yg lain2 tu susah nk ckp.. huhu

    ReplyDelete
  8. kalau duduk area kl sure byk tempat yg boleh guna kad ni...berbaloilah dgn pgorbanan anggota tentera

    ReplyDelete
  9. wah..untung yer...nk pinjam la gitu..hahhaha...

    ReplyDelete
  10. bestkan ada kad ni.. ada dalam simpanan akak en.hb kasi hehehe

    ReplyDelete
  11. bape percent potongannya yunk?nk mintak encik tunangla cmni hehe

    ReplyDelete
  12. dgn kad ni ringan sikit beban rakyat.. apa pun syukur alhamdulillah. =)

    byk jga tmpt2 yg blh guna 1Malaysia Privellege card. hehhe

    xpe nnti jijah balik semenanjung blh la pergi tmpt2 yg tersenarai. (^^,)

    ReplyDelete
  13. @Shizan Syafik haa.. yg mydin tu takde.. rugi tol..kalau tak leh shoping kat mydin jer..

    ReplyDelete
  14. Wow..!!..banyak nyer kemudahaaaannn..^^ Kalah ING card, eh tu utk medical..hehe..best akak, tumpang benefit kaaaannnn..untung wife ATM or PDRM niy..eceh ! =)

    ReplyDelete
  15. @aiN NaJwa hahaha untung gak la kalau boleh di gunakan..

    ReplyDelete
  16. tunang ana da bg da kad tu..tp ana x gune pun lg...xde msa nk pi ktmpt2 tu......huhu

    ReplyDelete
  17. untungkan ada kad ni.takpe jijah nanti kalau balik semenanjung boleh pusing sakan.^__^

    ReplyDelete
  18. syoknye..boleh gi legoland..hehe :)

    ReplyDelete
  19. heheheh..suami kita pon ada kad ne..smpai skrg xguna2 lagi tau.Jijah..sbb xtau nk ke mana gunanya,..hehhehe

    ReplyDelete
  20. hihi,kad ni la abah dok tnjuk aritu..

    ReplyDelete
  21. untung anggota tentera ngn polis. byk sungguh faedah dia...

    ReplyDelete
  22. @jaakechik sesuai la dengan pengorbanan mereka :)

    ReplyDelete
  23. kalau xsilap, mimi @ pink ummi pun ada rasanya

    ReplyDelete
  24. untungnya jiejah dapat kad tu ^_^

    ReplyDelete
  25. nanti nanti guna pun boleh. (y)

    ReplyDelete
  26. wahh banyak gak tempat y blh digunakan hee..

    xpe nt leh guna lain kali :)

    ReplyDelete
  27. @Juliet_iRa~" itulah simpan..bukan ada tarikh luput pon..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!