Monday, November 26, 2012

Belayar Sudah :(


Semalam... suami jijah mula belayar balik..
sebelum ni tiga minggu dia duduk di darat...
syurgaaaaa tau!

hanya sekadar satu ayat jer...dan emosi sedihhh

Alaaa... : (

kenapa belayar? pasti rindu ni....huhuhu

bila dia sampai Pulau LIMA baru ada line tu pon selepas satu hari sebab atas laut kan..
walau apa-apa pun...

SELAMAT BELAYAR, SAYANG! : )


PROMISE me to take care yourself, ya?


SEMOGA SELAMAT SEMUANYA SAYANG! : )


Abang, cepat balik oke? daku akan tunggu kamu pulang untuk bergembira dan berjalan2 seperti selalu! teeheee.. : D


41 comments:

  1. Sabarla ye.... Kena berjauhan lagi...

    ReplyDelete
  2. moga pergi dan kembali dgn slmt. dah guna author baru ea.. nama dah lain je tgk..hihi.

    ReplyDelete
  3. kesiannya...MV tak boleh berjauhan

    ReplyDelete
  4. SABAR ERK KAK JIJAH .. KEJE KEJE :)

    ReplyDelete
  5. Doa yang terbaik buat insan yang kita sayang kan sis... Tak kira di mana berada rindu kita tetap buatnya...

    ReplyDelete
  6. alahai..mesti jijah kumpul rindu berbakul-bakul ni =')

    ReplyDelete
  7. Atototootoo..~
    Jangan sedih-sedih yee :)

    ReplyDelete
  8. berlayar brp hari neh kak jijah? alaaa . ciannyee ..

    ReplyDelete
  9. eh lain pulak muka syafiq nie.. hehe. Alolo.. take care ya syafiq jangan nakal2.. :P

    ReplyDelete
  10. In Shaa ALLAH
    selamat semuanya
    tinggal sorang ler tu ;D
    take care yer ;D

    ReplyDelete
  11. @nuyui a.k.a miss YUI belum la yui! tak menjadi.. sobsobsob..

    ReplyDelete
  12. @PinkUmmi sedih kan... huhuhu kesian jijah..

    ReplyDelete
  13. @Mrs Velentine kalau akak kat tempat jijah pasti meraung kan..ehehe

    ReplyDelete
  14. @JunAina betul! doa kita tetap mengiringi beliau..

    ReplyDelete
  15. @Eiqa Almond sobsob.. dah pilu dah ni..huhuhu

    ReplyDelete
  16. @Aida Omar hehe ni muka time muda la aida..muka sekarang berparut2..hahaha

    ReplyDelete
  17. @QasehnyaRania yer sis.. kesorangan la ni..huhuhu

    ReplyDelete
  18. siannya. sabar ye jijah. :)

    ReplyDelete
  19. @Chic Na iya.. jijah cuba..hehe InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. salam sis azizah.
    Doakan keselamatan dan diberikan kesihatan..

    ReplyDelete
  21. semoga si sapik slmt pegi gan pulang..nnt dh blik blh g jejalan lagi!hihihi ^___^

    ReplyDelete
  22. moga hb jijah selamat belayar dan kembali.. pasti sangat rindukan

    ReplyDelete
  23. insyaAllah akan selamat pulang.. kak jijah sabar ye menunggu..=)

    kak jijah, rokok tu wajib ade ye.. hehe

    ReplyDelete
  24. @TiranaAduka doa jijah sentiasa mengiringi beliau :)

    ReplyDelete
  25. @ayutiya tak sabar nak jalan2 lagi...hahaha :P

    ReplyDelete
  26. @aisya rokok tu tak sah tak tinggal! geram jer tau..

    ReplyDelete
  27. jadi is3 TLDM ni kene kuatkan... nasib baik akak xjd kawen dgn TLDM dulu... opstttt!!

    ReplyDelete
  28. @IntaNBerliaN alamakk.. kantoi sudah ni kak..hee

    ReplyDelete
  29. mcm akak ler ni. sgt tak suka bila hubby gi OPS kat luar daerah Sri Aman. for sure dia tak dpt balik kuching. kekadang sebulan taw. so sebulan ler weols tak jumpa :(

    so akak understand ur feeling bila ur hubby kena berlayar...huhu

    ReplyDelete
  30. @Zie Madini kan kak.. sedihnya.... huhuhu :(

    ReplyDelete
  31. @Zie Madini kan kak.. sedihnya.... huhuhu :(

    ReplyDelete
  32. indahnye bila bersuami ni ^_^

    ReplyDelete
  33. @shidaR indah sgt shida.. moga shida cepat2 dirikan rumahtangga yer :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!