Cheese Kek.. Nyum nyum...

2:00:00 PM 41 Comments A+ a-


Thanks suami sebab belikan cheese kek ni... sedappp woo~~





suami jijah suka makan tapi jijah kurang gemar cheese sebab masam-masam sikit kan..hehe 
tapi tetap lah makan..makan yang span dia tu..nyum nyum...




marveless tauu!! nyum nyum.....


di sebabkan kami makan berdua tak la banyak mana so suami jijah tapaukan untuk kawan kapal dia..so kami pon pergi la base sepanggar tu :)

lagi satu jiran sebelah rumah jijah ni rajin kasi makanan... hari tu dia kasi bihun goreng dan nasi ayam..
malu pulak rasa bila dia bagi makanan..huhu -_-"
so untuk membalasnya jijah kasi cheese kek ni.. dia suka anak dia pon suka... hehee ^____^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

41 insan comel komen

Write insan comel komen
Jiwa Lara
AUTHOR
11/17/2012 3:28 PM delete

sedapnya...nyum3

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
11/17/2012 3:34 PM delete

nampak sedap. cikna suka sgt cheese. ;)

Reply
avatar
Hnahdy
AUTHOR
11/17/2012 3:39 PM delete

pos bg hana sikit :)

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
11/17/2012 3:39 PM delete

sedapnye cheese cake...nyum...nyum

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/17/2012 3:55 PM delete

alhamdulillah..rezeki ;D

cik jijah dah posting ke sabah ke ikut abg navy?

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/17/2012 4:06 PM delete

ingatkan kak jijah yg buat.. baru ingat nk mintak resipi. hehe

Reply
avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
11/17/2012 5:08 PM delete

cheese cake ! dulu pun sye tak suke, tapi skg bedal jer semua :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:07 PM delete

@Jiwa Lara boleh tahan jugak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:17 PM delete

@Chic Na memang sedap.. tp jijah kurang makan cheese..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:17 PM delete

@Hnahdy dah habis dah suami jijah makan..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:18 PM delete

@PinkUmmi nyumnyum marveles kak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:18 PM delete

@QasehnyaRania dah kak.. dah sebulan ikut suami di sabah ni..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:19 PM delete

@aisya oh tidakk! kelengkapan pon xde tak leh nak buat..haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/17/2012 6:19 PM delete

@Izzah Azizah bagus la kalau boleh bedal semua..hehe

Reply
avatar
PILOT LOVER
AUTHOR
11/17/2012 7:41 PM delete

sedapnyer cheese cake tu..lama x mkn.. teringin plak tetibe..hehe :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
11/17/2012 8:01 PM delete

MAK AIII,SEDAPNYA..

Reply
avatar
11/17/2012 11:58 PM delete

favourite fiza ni jijah! sedapnya..saje buat mengidam tengah malam ni yek :p

Reply
avatar
hazanis
AUTHOR
11/18/2012 3:14 AM delete

sedapnya. lapar pulak di tengah2 malam ni. :)

Reply
avatar
Mummy Adriana
AUTHOR
11/18/2012 12:07 PM delete

akak pon peminat cheese tegar! :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
11/18/2012 12:26 PM delete

nampak sgt sedap cheesecake tu...linda pun suke cheesecake, tp xleh mkn banyak sgt sbb muak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/18/2012 2:54 PM delete

@Bui Junaidi sehingga menjilat jari..nyum2

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/18/2012 2:55 PM delete

@Azhafizah Md Nor haha g cari cepat2... t kempunan..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/18/2012 2:56 PM delete

@Mummy Adriana wahh bertuahla akak dpt makan cheese banyak2.. jijah muak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/18/2012 2:56 PM delete

@LiNda tu la cepat muak n kenyang kan..xleh makan byk sangat!

Reply
avatar
11/18/2012 10:24 PM delete

last buat kek ne thun 2009 rasanya..xsanggup nak memarut chesse.hahaha..

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
11/18/2012 11:00 PM delete

cedap tu adohai... kena buat nihh

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/19/2012 8:22 AM delete

alahaiiii sedapnya...

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
11/19/2012 9:09 AM delete

my sis pun rajin buat ni

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/19/2012 9:31 AM delete

ayut sukerrrrr!huhuhu....sdap ye mkn..nyum2x

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/19/2012 8:33 PM delete

tengok pon dah tahu kan... memang sedapp woo~~

Reply
avatar
aiN NaJwa
AUTHOR
11/19/2012 8:46 PM delete

Ya Rabbi..cheese ! Sodap nyerrhhh... =)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/19/2012 9:22 PM delete

@aiN NaJwa peh nyumnyum! memang sodapp ain najwa :)

Reply
avatar
jaakechik
AUTHOR
11/20/2012 6:16 PM delete

nampak sedap sungguh cheese kek tuu.... tetiba terliur kek SR...hihi...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/21/2012 6:43 AM delete

@jaakechik kek SR mahal..tak mampu den..hehe

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
11/26/2012 2:16 PM delete

Sedapnyer...
Salah satu kek kegemaran ni :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/26/2012 10:38 PM delete

@Myra Jay wah akak suka cheese? bestlah makan banyak mane pon..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!