Sunday, November 4, 2012

Majlis Pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle


Tahniah! Tahniah...

Diana Danielle Danny Beeson (21) dan Farid Kamil bin Dato’ Dr. Zahari (31) sah menjadi pasangan suami isteri yang berlangsung di Hotel Flamingo By The Lake Ampang tepat jam 9.15 pagi. Mas kahwin berjumlah RM 10,000 tunai.




Diana Daniella anggun mengenakan busana tradisional moden berona putih dan pink manakala Farid Kamil  segak tatkala mengenakan sut lengkap rona putih.

Tujuh dulang hantaran daripada pihak perempuan ialah set perfum Hugo Boss, cincin dan wallet, majalah Polo, Diana’s Mini Bike, sirih junjung, manisan dan foto album. Manakala pihak lelaki membalas lima dulang hantaran berupa helmet dan motorsikal,wang hantaran berjumlah RM 20,000 tunai, cincin Tiffany & Co, buku akaun pelaburan Maybank Gold, serta set telekung dan sejadah.



Majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada 30 November ini manakala untuk lelaki pula akan berlangsung pada 12 Disember 2012.



Tahniah buat pasangan ni.. moga kekal bahagia hingga akhir hayat~~


kredit: ohbulan


16 comments:

  1. cantiknya diana berhijab..

    ReplyDelete
  2. cantik je diana pakai tudung:)
    lambat lagi utk majlis resepsi belah perempuan..ngee~

    ReplyDelete
  3. tahniah Farid dan Diana... sama cantik dan sama padan...

    ReplyDelete
  4. suke je cara diorang berdua ni.. simple and low profile.. =)

    ReplyDelete
  5. muda lg diana ni kan... mudahan kekal

    ReplyDelete
  6. kawin jugak dorang ni alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. tahniah..mudah2an bkekalan amin :)

    ReplyDelete
  8. eh..kawen dh ea..hahaha..nmpk sgt tak berupdate akhir2x ni.adehhh..tahniah buat mereka..semoga berkekalan hingga ke akhir..amin :)

    ReplyDelete
  9. kawen da ex-bf eca ne.uwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.....congrats buat merkea

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!