Majlis Pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle

9:00:00 AM 16 Comments A+ a-


Tahniah! Tahniah...

Diana Danielle Danny Beeson (21) dan Farid Kamil bin Dato’ Dr. Zahari (31) sah menjadi pasangan suami isteri yang berlangsung di Hotel Flamingo By The Lake Ampang tepat jam 9.15 pagi. Mas kahwin berjumlah RM 10,000 tunai.




Diana Daniella anggun mengenakan busana tradisional moden berona putih dan pink manakala Farid Kamil  segak tatkala mengenakan sut lengkap rona putih.

Tujuh dulang hantaran daripada pihak perempuan ialah set perfum Hugo Boss, cincin dan wallet, majalah Polo, Diana’s Mini Bike, sirih junjung, manisan dan foto album. Manakala pihak lelaki membalas lima dulang hantaran berupa helmet dan motorsikal,wang hantaran berjumlah RM 20,000 tunai, cincin Tiffany & Co, buku akaun pelaburan Maybank Gold, serta set telekung dan sejadah.



Majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada 30 November ini manakala untuk lelaki pula akan berlangsung pada 12 Disember 2012.



Tahniah buat pasangan ni.. moga kekal bahagia hingga akhir hayat~~


kredit: ohbulan


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
Shizan Syafik
AUTHOR
11/04/2012 9:20 AM delete

suke baju dd.. simple je

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/04/2012 9:26 AM delete

cantiknya diana berhijab..

Reply
avatar
11/04/2012 9:37 AM delete

cantik je diana pakai tudung:)
lambat lagi utk majlis resepsi belah perempuan..ngee~

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
11/04/2012 9:46 AM delete

tahniah buat mereka

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/04/2012 11:24 AM delete

tahniah Farid dan Diana... sama cantik dan sama padan...

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/04/2012 12:39 PM delete

suke je cara diorang berdua ni.. simple and low profile.. =)

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
11/04/2012 12:45 PM delete

muda lg diana ni kan... mudahan kekal

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
11/04/2012 2:51 PM delete

kawin jugak dorang ni alhamdulillah

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
11/04/2012 7:58 PM delete

tahniah..mudah2an bkekalan amin :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/05/2012 3:02 PM delete

eh..kawen dh ea..hahaha..nmpk sgt tak berupdate akhir2x ni.adehhh..tahniah buat mereka..semoga berkekalan hingga ke akhir..amin :)

Reply
avatar
11/05/2012 10:44 PM delete

kawen da ex-bf eca ne.uwaaaaaaaaaaa

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/06/2012 1:04 PM delete

tahniah utk mereka b2.. :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/06/2012 5:21 PM delete

@Eca Dwinky Asha haip haip.. laki orang tu..hehe

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
11/07/2012 8:57 PM delete

Alhamdulillah.....congrats buat merkea

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!