Bekas Abu Rokok Sabah Borneo

3:30:00 PM 57 Comments A+ a-


Ahad lepas kami suami isteri jalan-jalan ke Gaya Street KK sebelum suami belayar petang tu...
suami jijah kata situ ada pasar setiap pagi ahad jer.. banyak jual barang-barang.. 
pergi sana sure parking takde.. ramai sungguh orang..
rupanya ada Malaysia Bug Fest pula...

berjalan kat Gaya Street memang rambang mata.. 
especially banyak barang hiasan rumah.
so sempat jijah rembat bekas abu rokok ni.. menarik!


see ada tulis Sabah Borneo...kenangan ni bila jijah balik semenanjung kelak..


nak bawa balik semenanjung nanti.. mak jijah pasti suka barang-barang klasik gini...
 nampak juga pasu hiasan tapi tak dapat nak beli.. lain kali lah boleh pergi lagi...sebab banyak benda yang jijah nampak nak beli..hahahaha~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

57 insan comel komen

Write insan comel komen
S.U.R.I.A.
AUTHOR
11/28/2012 8:37 AM delete

santek + cumel..jadi doorgift..unik gak nie...

Reply
avatar
11/28/2012 8:44 AM delete

KALO BELI IKUT HATI .. MEST MEST MEST XCUKUP DUIT BERIBAN2 KAN KAK JIJAH .. HOKHOK

Reply
avatar
Puan Ira
AUTHOR
11/28/2012 8:44 AM delete

mmg unik & cantik

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
11/28/2012 8:57 AM delete

Bestnye jijah gi jalan2...husna teringin nak kesana...bekas abu rokok tu look nice...

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
11/28/2012 9:03 AM delete

jijah kat kk ea?

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/28/2012 9:10 AM delete

ni kak jijah yg beli ke husband kak jijah yg beli? haha..

kalau sy jd kak jijah mmg takkan sy beli lah.. haha...

Reply
avatar
11/28/2012 9:17 AM delete

nmpk cntik dan klasik..

Reply
avatar
Mimie
AUTHOR
11/28/2012 9:24 AM delete

cantikla jijah

Reply
avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
11/28/2012 9:34 AM delete

seronoklah kak jijah, duk sabah banyak bende baru dpt explore. wahhhh ~ ~

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:08 AM delete

@S.U.R.I.A. wah kalau jadi doorgift mahal tu..hikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:09 AM delete

@dEdEQ dE wIshEs itu pasti.. tp kena beli gak sebab bila dah balik semenanjung tak tahu bila lagi nak g sabah....

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:10 AM delete

@Nurul Husna iya mak jijah suka benda macam ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:10 AM delete

@mOoNiya jijah kat kk sudah ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:11 AM delete

@aisya ni akak yg beli sebab mak akak suka benda klasik camni.. dulu mak duduk sarawak pon dia beli yg sarawak punya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:12 AM delete

@Izzah Azizah hehe kenangan tu bila tak g sini lagi nanti..hehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/28/2012 10:15 AM delete

teroka jgn tak teroka kat sabah tu.. :)

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
11/28/2012 11:18 AM delete

cantik la jijah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 11:29 AM delete

@ayutiya macam2 nak beli ni..hee

Reply
avatar
11/28/2012 12:17 PM delete

woooo antiknye nampakkkk ... cantikk . bg dekat abah neh melompat lah dia. haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 12:33 PM delete

@IntaNBerliaN menarik kan.. nnt nak beli pasu pulak..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 12:34 PM delete

@-meeSUPERGIRL- abah kaki rokok yer..hehee

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/28/2012 12:39 PM delete

Memang rambang Dan juling mata kalau tgk hiasan McM ni....banyak sgt nak dbeli....

Reply
avatar
11/28/2012 1:06 PM delete

ikut nafsu..semua nak beli.hahaha..

jom p tongs :P

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
11/28/2012 1:56 PM delete

beli banyak2 nanti susah lak nak angkut balik semenanjung. huhu..

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
11/28/2012 4:46 PM delete

lawa nah bekas abu tu

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
11/28/2012 9:15 PM delete

seronok jijah dpt jalan2 kat sabah tu. Selalunye pasar2 mcm tu memang best, byk brg2 menarik n cute2 kan

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:42 PM delete

@Riena Haiqal tapi jijah suka n minat :) hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:44 PM delete

@Eca Dwinky Asha tongs ada apa eca? kat ner tu...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:45 PM delete

@Chic Na angkut sikit2 la.. buat perhiasan dlu kat rumah ni..hehee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:49 PM delete

@Jiwa Lara semestinya comey pilihan jijah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:56 PM delete

@LiNda betul.. tu yg jijah nak g tu... nanti lah bila ada duit lebih beli brg2 yg nak tu..hee

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/28/2012 11:00 PM delete

Cantiknya benda gini..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 12:01 AM delete

@Azzah cantik kan kak.. jijah minat :)

Reply
avatar
dian.dyan
AUTHOR
11/29/2012 3:21 AM delete

woahhh kak jijah.. hehe
lama daa tk dengar khbar. hihi..
balik semenanjung lg kaa kak?

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
11/29/2012 3:38 AM delete

salam sis jijah..
Cantik nak boleh?

Ta jalan2 pg disini

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 9:08 AM delete

@dian.dyan ada ja kat sabah ni dian... bz keje..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 9:13 AM delete

@TiranaAduka hehe minat ke hisap rokok ni..ngeee

Reply
avatar
Mrs Mikko
AUTHOR
11/29/2012 9:33 AM delete

bikin rambang mata taw jalan d gaya street tu...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 10:15 AM delete

@Mrs Mikko rambang mata sudah ni nasib takde pulus..hee

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
11/29/2012 12:50 PM delete

y penting ada tulis sabah borneo kan?hee

dl ayah ira g sarawak pn dia beli pasu n brg hiadan y ada tulis sarawak..hee

kenangan nt :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 1:10 PM delete

@Juliet_iRa~" kan.. kenangan tu sebab nak pergi sabah/ sarawak tah bila lagi kan..

Reply
avatar
11/29/2012 10:40 PM delete

unik kan ade ukiran camtu..nanti mesti dah banyak koleksi sabah jijah ni kan.

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
11/30/2012 4:30 AM delete

singgah tirana aduka di awal pg jumaat

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/30/2012 7:01 PM delete

@Azhafizah Md Nor ya memang plan jijah gitu...hhee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/30/2012 7:01 PM delete

@TiranaAduka terima kasih singgah TA :)

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
12/02/2012 2:40 PM delete

mak shida pn sama jiejah suka brg2 antik cmtu ^_^

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!