Header Ada Sudah :)

by - 8:36:00 PM


oyeahhhh header ada sudahh :)
senyum tanpa berkata apa-apa.. hahaha

terima kasih beloved blogger ecadwinkyasha yang bagi koding..
fuh... selesai satu masalah..

satu masalah lagi bila upload gambar limit kuota makanya atas nasihat eca dalam entry baru dia ni link.. jijah resize semua gambar nak di upload.. legaaaaaaaaa ok sudahh :)

baiklah nak sambung delete gambar yang tak berguna.. takut limit lagi wooo~~



sambil tu makan durian crepe... nyumnyum...


tadi keluar dengan eca seronok!!.. balik pastu dia kasi koding header! tq laling :)



You May Also Like

49 insan comel komen

  1. bestnya dpt makan durian crepe...Ms baru nk beli+order huhu

    ReplyDelete
  2. Waalaikummussalam :)
    Durian crepe ! Sedapnyeeeee :)

    ReplyDelete
  3. wah dapat jumpa eca ye..bestnya jumpa bloggers..eh,gambar post pun ada limit ye jijah?

    ReplyDelete
  4. @Cik Gadis Tak Comel memang sedappp... masih ada dua ulas ni..nyumnyum

    ReplyDelete
  5. @Azzah ada kak.. limitnya 1gb.. tu ke resize kalau nak upload gambar!

    ReplyDelete
  6. salam azizah.
    Terliur tgok..

    Terima kasih atas doa sis ...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Samalah kita jijah :)
    Miza pun baru merasa durian crepe nih.

    Maksud jijah dalam entry ni nak delete gambar katmana ? Gambar2 yang jijah dah upload dalam album picasa ke ? Jangan delete dear, nanti habis entry yang lepas2 tak bergambar.


    Sekarang ramai blogger yang mengadu tak boleh upload gambar katanya dah limit/exceed storage. jijah boleh je upload gambar lagi.


    untuk rujukan, lihat entry ni : http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/selagi-tk-puas-hati.html


    semoga dapat membantu :)

    ReplyDelete
  9. ya Allah durian crepe. tadi pegi MAHA cari sold out la pulak. hmmm.

    http://maisyahh25.blogspot.com/2012/11/aishop-online-shopping-mall.html

    ReplyDelete
  10. Cadangan lain, jijah sign up je akaun photobucket ke. upload gambar dalam akaun photobucket lepastu copy code paste dekat blog. cubalah. semoga dapat membantu selesaikan masalah jijah :)

    ReplyDelete
  11. WAH .. DA ADE HEADER LA .. HIHI :)

    ReplyDelete
  12. @Miza Yusof iya yunk.. jijah nak delete gambar dlm entry lama.. n kalau perlu dgn entry tu sekali..huhuu

    ReplyDelete
  13. @Miza Yusof oh kena buat akaun photobucket yer.. nanti jijah cuba.. tq yer yang :)

    ReplyDelete
  14. eh ada limit ke upload gambar.. erkk.. baru first time tahu ha. durian crepe tak pernah lagi merasa.. T_T

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, da setel ye masalh blog ni. linda pun xtau rupenye ade limit gmbar dlm blog..kene ati2 jugak la lepas ni

    ReplyDelete
  16. sedap ke kak jijah.. bau durian dia kuat tak? teringin nk try tp sy ni takleh kalau bau durian kuat sgt ni.. pening.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. wah,,,dh dpt header balik ye....mknenya nak upload gmbr kne resize la ye...

    ReplyDelete
  18. merayap gan eca yer...jap lg weekend ni nk bt durian crepe..hohoho..jijah dpt mkn..ayut pakej bt skali..hihihi

    ReplyDelete
  19. @Aida Omar baru first time tahu yer so nak upload gambar t jaga2 la yer..hehe

    ReplyDelete
  20. @LiNda iya linda..hati2 yer..yg penting resize

    ReplyDelete
  21. @aisya taklah yunk.. bukan ada bau pon.. rasa durian je lebih..hikhikhik

    ReplyDelete
  22. @Mimie iya kak.. setiap kali nak upload gambar kena resize.. kalau masuk gambar 1mb punya alamat memang cepat limit la...hehe

    ReplyDelete
  23. alahaiiii jijah plak tayang doyan crepe yer... si eca tu dah sengaja tag akak kat fb... dia tau akak nak mkn DC n... hihii

    ReplyDelete
  24. hehe dah ada dah .. igtkan ke alam ghaib dah header tu . hehe ..

    mee smpai skg tak penah ase durian crepe tu. kesian tak? kesian kan . haha

    ReplyDelete
  25. @IntaNBerliaN lepas pantang t akak makan yer :)

    ReplyDelete
  26. @-meeSUPERGIRL- kesiaaaaaannnyaaa... hehe akak baru first time makan tu.. nyumnyum

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah eca tolong ye.... Heheheheh

    ReplyDelete
  28. ye? teringin jugak nk merasa.. taknak ketinggalan katanya.. haha! padahal bukan minat makan durian pun.. hehe

    ReplyDelete
  29. a'ah jijah. mmg kena resize pictures. mcm akak, akak resize semua ke size yg sesuai cun² utk our entry border...hehehe.

    kalau tidak...abeh lerr tak dpt upload gambar

    ReplyDelete
  30. @Riena Haiqal haah eca yg tolong..syukur lah..

    ReplyDelete
  31. @aisya cer try makan 1 ulas je.. :)

    ReplyDelete
  32. @Zie Madini tapi gambar akak semua lawa2 kan..

    ReplyDelete
  33. huhu.. slama ni x taw lak ada limit2 bagai..
    sbb slalu kalau update mesti resize..
    eh eh.. si eca pula yg tlg eh..
    dia mmg otak coding..
    hihi

    ReplyDelete
  34. @Mrs Mikko tu la sebelum ni memang jijah tak pernah resize pon..hehe eca memang hantu koding pon..heeeee

    ReplyDelete
  35. shida jenis mmg kecikkn size bila upload gmbar..mmg xmsuk gmbar2 besar2 hehee :D

    ReplyDelete
  36. @shidaR tu la tu.. malas nak p resize sebenarnya tu..huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!