Header Ada Sudah :)

8:36:00 PM 49 Comments A+ a-


oyeahhhh header ada sudahh :)
senyum tanpa berkata apa-apa.. hahaha

terima kasih beloved blogger ecadwinkyasha yang bagi koding..
fuh... selesai satu masalah..

satu masalah lagi bila upload gambar limit kuota makanya atas nasihat eca dalam entry baru dia ni link.. jijah resize semua gambar nak di upload.. legaaaaaaaaa ok sudahh :)

baiklah nak sambung delete gambar yang tak berguna.. takut limit lagi wooo~~



sambil tu makan durian crepe... nyumnyum...


tadi keluar dengan eca seronok!!.. balik pastu dia kasi koding header! tq laling :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

49 insan comel komen

Write insan comel komen
11/27/2012 8:39 PM delete

bestnya dpt makan durian crepe...Ms baru nk beli+order huhu

Reply
avatar
11/27/2012 8:42 PM delete

Waalaikummussalam :)
Durian crepe ! Sedapnyeeeee :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/27/2012 8:48 PM delete

wah dapat jumpa eca ye..bestnya jumpa bloggers..eh,gambar post pun ada limit ye jijah?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 8:57 PM delete

@Cik Gadis Tak Comel memang sedappp... masih ada dua ulas ni..nyumnyum

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 8:58 PM delete

@Azzah ada kak.. limitnya 1gb.. tu ke resize kalau nak upload gambar!

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
11/27/2012 9:12 PM delete

salam azizah.
Terliur tgok..

Terima kasih atas doa sis ...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 9:45 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
11/27/2012 10:25 PM delete

nasib baik dpt.hehehee :)

Reply
avatar
Miza Yusof
AUTHOR
11/27/2012 10:26 PM delete

Samalah kita jijah :)
Miza pun baru merasa durian crepe nih.

Maksud jijah dalam entry ni nak delete gambar katmana ? Gambar2 yang jijah dah upload dalam album picasa ke ? Jangan delete dear, nanti habis entry yang lepas2 tak bergambar.


Sekarang ramai blogger yang mengadu tak boleh upload gambar katanya dah limit/exceed storage. jijah boleh je upload gambar lagi.


untuk rujukan, lihat entry ni : http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/selagi-tk-puas-hati.html


semoga dapat membantu :)

Reply
avatar
Aisyah Taib
AUTHOR
11/27/2012 10:35 PM delete

ya Allah durian crepe. tadi pegi MAHA cari sold out la pulak. hmmm.

http://maisyahh25.blogspot.com/2012/11/aishop-online-shopping-mall.html

Reply
avatar
Miza Yusof
AUTHOR
11/27/2012 10:35 PM delete

Cadangan lain, jijah sign up je akaun photobucket ke. upload gambar dalam akaun photobucket lepastu copy code paste dekat blog. cubalah. semoga dapat membantu selesaikan masalah jijah :)

Reply
avatar
11/27/2012 11:35 PM delete

WAH .. DA ADE HEADER LA .. HIHI :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 11:48 PM delete

@Eca Dwinky Asha tu la... nasib baik! tq eca :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 11:49 PM delete

@Miza Yusof iya yunk.. jijah nak delete gambar dlm entry lama.. n kalau perlu dgn entry tu sekali..huhuu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 11:50 PM delete

@Aisyah Taib takpe..pasti ada pasni yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 11:50 PM delete

@Aisyah Taib takpe..pasti ada pasni yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2012 11:51 PM delete

@Miza Yusof oh kena buat akaun photobucket yer.. nanti jijah cuba.. tq yer yang :)

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
11/28/2012 12:41 AM delete

eh ada limit ke upload gambar.. erkk.. baru first time tahu ha. durian crepe tak pernah lagi merasa.. T_T

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
11/28/2012 7:37 AM delete

Alhamdulillah, da setel ye masalh blog ni. linda pun xtau rupenye ade limit gmbar dlm blog..kene ati2 jugak la lepas ni

Reply
avatar
11/28/2012 8:42 AM delete

wah..keluar dgn eca tu..jeles2..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/28/2012 9:11 AM delete

sedap ke kak jijah.. bau durian dia kuat tak? teringin nk try tp sy ni takleh kalau bau durian kuat sgt ni.. pening.. huhuhu

Reply
avatar
Mimie
AUTHOR
11/28/2012 9:25 AM delete

wah,,,dh dpt header balik ye....mknenya nak upload gmbr kne resize la ye...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/28/2012 10:13 AM delete

merayap gan eca yer...jap lg weekend ni nk bt durian crepe..hohoho..jijah dpt mkn..ayut pakej bt skali..hihihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:14 AM delete

@Aida Omar baru first time tahu yer so nak upload gambar t jaga2 la yer..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:15 AM delete

@LiNda iya linda..hati2 yer..yg penting resize

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:15 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI hehe lupa nak amik gambar sekali..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:16 AM delete

@aisya taklah yunk.. bukan ada bau pon.. rasa durian je lebih..hikhikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:17 AM delete

@Mimie iya kak.. setiap kali nak upload gambar kena resize.. kalau masuk gambar 1mb punya alamat memang cepat limit la...hehe

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
11/28/2012 11:17 AM delete

mabeles la DR ni

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/28/2012 11:47 AM delete

alahaiiii jijah plak tayang doyan crepe yer... si eca tu dah sengaja tag akak kat fb... dia tau akak nak mkn DC n... hihii

Reply
avatar
11/28/2012 12:18 PM delete

hehe dah ada dah .. igtkan ke alam ghaib dah header tu . hehe ..

mee smpai skg tak penah ase durian crepe tu. kesian tak? kesian kan . haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 12:34 PM delete

@IntaNBerliaN lepas pantang t akak makan yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 12:35 PM delete

@-meeSUPERGIRL- kesiaaaaaannnyaaa... hehe akak baru first time makan tu.. nyumnyum

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/28/2012 12:56 PM delete

Alhamdulillah eca tolong ye.... Heheheheh

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/28/2012 1:22 PM delete

ye? teringin jugak nk merasa.. taknak ketinggalan katanya.. haha! padahal bukan minat makan durian pun.. hehe

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
11/28/2012 4:48 PM delete

a'ah jijah. mmg kena resize pictures. mcm akak, akak resize semua ke size yg sesuai cun² utk our entry border...hehehe.

kalau tidak...abeh lerr tak dpt upload gambar

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:36 PM delete

@Riena Haiqal haah eca yg tolong..syukur lah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:36 PM delete

@aisya cer try makan 1 ulas je.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/28/2012 10:37 PM delete

@Zie Madini tapi gambar akak semua lawa2 kan..

Reply
avatar
Mrs Mikko
AUTHOR
11/29/2012 9:34 AM delete

huhu.. slama ni x taw lak ada limit2 bagai..
sbb slalu kalau update mesti resize..
eh eh.. si eca pula yg tlg eh..
dia mmg otak coding..
hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/29/2012 10:11 AM delete

@Mrs Mikko tu la sebelum ni memang jijah tak pernah resize pon..hehe eca memang hantu koding pon..heeeee

Reply
avatar
11/29/2012 10:40 PM delete

alhamdulillah ade sudah ^_^

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
12/02/2012 2:41 PM delete

shida jenis mmg kecikkn size bila upload gmbar..mmg xmsuk gmbar2 besar2 hehee :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2012 7:41 PM delete

@shidaR tu la tu.. malas nak p resize sebenarnya tu..huhuhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!