Hahaha Blogku Takde Header

by - 8:30:00 AM


Tah macamner tah tetiba je header jijah hilang...
tengoklah jadi lopong gitu... menci tauu!

sebelum ni dia tak detect url image asyik invalid je bila copy...
ni hilang terus....
pasti gara-gara kuota gambar limit ni... 
sekarang gambar dah takleh nak upload kat blog lagi.... eeee gerammm tol..
banyak entry terbengkalai... grrr!!

jijah dah buat macam tutor yang yui postkan tu tapi tak menjadi gak.. 
last-last biarkan jer..huhuhu
slow-slow padam gambar lama.. so jangan pelik pulak blog jijah takde header yer...

header takde.. masih ada orang nak masuk blog ni tak? teheeeeeeee~~



You May Also Like

32 insan comel komen

  1. la siannya..takpe takde header pun tetap orang nak masuk.

    ReplyDelete
  2. hihi,ala jgn risau.. ramai dtg walau gmbr takde..dont worry k dear.. dia jd cmne dear?

    ReplyDelete
  3. alah, yekee.. susah lah macam nie kalau nak upload gambar ade limit

    ReplyDelete
  4. Jijah, pasnih sebelum masuk gmba dlm belog kena resize dulu...bg kecik.. =)

    ReplyDelete
  5. pelik plak ble xde header..

    ReplyDelete
  6. Jijah : header xde xpe, jgn blog jijah takde trus dah..nanti kitaorg sume rindu kat jijah..heheh

    ReplyDelete
  7. hehe.. ada jer nak singgah.. header takde tapi yang lain-lain ada kira ok la tu..

    ReplyDelete
  8. aik...ni mmg plik..hihihi..xbest takde header..nak jgk header..nak jgk!hihihi

    ReplyDelete
  9. hihihi~ha'ah la xde header..baru perasan....:)xpela..still leh masuk lg blog nie.. :)

    ReplyDelete
  10. jijah dh exced limit ye..ade blog lya yg bg penyelesaian tanpa delete gambar2 lama..ramai yg penuh albom die..masuk ngn jijah dh 10 org akak rasa..;)

    ReplyDelete
  11. mesti la ada orang nak baca blog jijah even xde header,yg penting isi blog,header tu sbg sampingn je..hihihi..;)

    ReplyDelete
  12. wah yeke? habis klw nk upload gmbr dlm entry pon xboleh lah ye? isk3...xbestnya..ni mesti byk sgt pic ni kak, hehe (n_n)

    ReplyDelete
  13. sampai camtu sekali effect dia ye... jenuh juga tu

    ReplyDelete
  14. xda header pon blog tetap cun ....

    ReplyDelete
  15. dear, nora pun dah full quota. u dh try resize gmbar jd kecil?

    ReplyDelete
  16. HEADER XPNTING PUN KAKJIJAH .. HEHE

    ReplyDelete
  17. mcm blog nabila la..yg ade limit2 tu..menci ..huhu=(..jenuh delete yg dulu2..huhu=(

    ReplyDelete
  18. lor header hilang sudah nih bah...header takde takpe...jnji ade entry

    ReplyDelete
  19. nasib baik ada gak nama tu. kalau xde lg la kosong. huhu..

    ReplyDelete
  20. kuota gambar limit? huhu

    ReplyDelete
  21. haha ! patut ase mcm pelik je . smkin ramai pulak yg kne kuota limit . igtkan twitter je ad limit2 neh . haha . nasib baik fb takde limit . kakakakak

    ReplyDelete
  22. masuk jer..header takde tp entry ada kan jijah

    ReplyDelete
  23. ader je header yunk..... meriahnye header hehehehe

    ReplyDelete
  24. owh,td tak de ye..skunk da ada

    ReplyDelete
  25. @IntaNBerliaN haah ada sudah header ni.semalam buat..hehe

    ReplyDelete
  26. Dah ada tu senang la Hati kan.... :)

    ReplyDelete
  27. huhu...sian. skrg dh ok kan, dik? hehe

    ReplyDelete
  28. @Zie Madini Alhamdulilah ok sudah ni kak :)

    ReplyDelete
  29. masuk juga jiejah xkire xkire hehee :D

    ReplyDelete
  30. @shidaR hehe tq shida coz sudi masuk tanpa header..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!