Saturday, November 10, 2012

BE Digi Tablet Metered!




BE lama Digi Tablet dah metered dah..
nak dekat sebulan dia menari-nari dalam blog ini... 




tapi yang tak sangka ada pula BE Printer tu.. bila masa muncul pon tak pasti....
dapat la 58 sen.. jadi la dari takde.. kihkihkih


dah ada RM200+.tapi belum masanya nak cashout earning nuffnang ni...tunggu duit beranak pinak lagi.. 
aci tak..muahaha~~


moga korang pon di murahkan rezeki bersama dengan nuffnang.. Amin..



21 comments:

  1. wahh..banyak jugak tu dah 200..:)

    ReplyDelete
  2. oklah tu jijah dpt gak CPUV...kumpul dulu duit tu dah smpi 2k baru cashout...hoho...hope dapat BE lagi!

    ReplyDelete
  3. sy semua dh ME.. trafik naik lebih jaa susah nk lekat BE baru, huh...

    ReplyDelete
  4. Best2...akak ni tunggu jelah...blog tak best kot...ahahaa...

    ReplyDelete
  5. yeayyyy moga dapat BE byk2 lg ;))

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, murah rezeki jijah kan :)

    ReplyDelete
  7. doakan sy dapat BE byk2 ye kak jijah.. hehe.. satu ape pun tak pernah dapat.. sabar je lah.. =)

    ReplyDelete
  8. hee.. simpan je k.. hee. saving.. Eza tak pernah cash out lg walaupun dah boleh cash out.

    ReplyDelete
  9. digi tu mesti earnings tinggi kan..tu pasal cencored.hahaha :D

    ReplyDelete
  10. wah bestnya... murah rezeki.. dh byk tu earning :-)

    ReplyDelete
  11. wah rezeki tu. kira banyak la juga rm200 tu.. saya ni masih lagi ringgit2.. tak naik2 lagi

    ReplyDelete
  12. wah tahniah jijah...kire ok la income dh 200 kn...

    ReplyDelete
  13. dh credited yea..nak check akak punyajuga..

    ReplyDelete
  14. tgu la RM1K br cash out ...

    ReplyDelete
  15. 200+...best yer....hihihi ^__^
    amin..

    ReplyDelete
  16. tq semua... :) nak tunggu RM1k la kalau dapat...hehe

    ReplyDelete
  17. lama tu be mnginap..wwooooww.. beh2..kmpul byk2..

    ReplyDelete
  18. BE windws 8 shida lom lg mettered hehee :D

    ReplyDelete
  19. bestnyaa. akak blm lg dpt BE :(

    ReplyDelete
  20. @shidaR wah untunglah shida.. jeles i tau! haha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!