Monday, November 5, 2012

Oh Tidak! Balik Sabah Sudahh...



alahai... nape kejap sangat cuti ni.. tak puas lah..
gedik kan.. dulu gatal sangat nak duduk sabah.. ngeee~~

saja bah tu.. selagi tak settle masalah kat sini tu yang rasa payah dan susah..
tapi InsyaAllah semuanya akan di permudahkan..
kang suami jijah kata jijah tak suka duduk dengan dia pulak. hehehe




niat jijah satu je berkhidmat untuk suami..
moga Allah permudahkan semua urusan jijah di sini.. InsyaAllah :)

korang, jaga diri baik-baik k..
cuma lambat je jijah nak balas jejak korang...
ada masa jijah akan teruskan berblog sebab inilah diari jijah.. weee~~
sayang semuanya >___<



31 comments:

  1. InsyaALLAH..
    Mudah mudahan dipermudahkan segala urusan akak.. :)

    ReplyDelete
  2. alolo manjanyee kak jijah dgn hubby dy ... jeles nengok! huk ! taaataaaa .. hehe

    ReplyDelete
  3. alololooo sweetnye jijah.....
    mule2 memang la rase camtu jijah.sementara nak sesuaikan diri dulu kan
    bestnye jijah duk sabah..jeles~

    ReplyDelete
  4. amboi..dah de slang sabah da tu..hehe. Jgn sedih2 yunk. Cian hubby jijah nnti. Suke tengok pic tu, sweet je u all :)

    ReplyDelete
  5. amboi2 .... kemain la kepit die ..umpama pengantin baru ...cecece hikhikhik

    ReplyDelete
  6. manjanya dia.. moga terus kekal romantik sampai ke tua ( lari tajuk la pulak kekekeke)

    ReplyDelete
  7. alololor...tomey yer..hihihi.insha Allah..smga segalanya bjln bek... ^__^

    ReplyDelete
  8. banyakkan bersabar ye Jijah.. semoga Allah permudahkan segala hal..

    ReplyDelete
  9. ha ha ha..pandai suda dia cakap sabah....:P

    ReplyDelete
  10. Amin. Moga Tuhan permudahkan urusan Jijah =)

    ReplyDelete
  11. hai dear. selamat kembali ke sabah k. takpela balik sabah pun hubby tetap disisi. :)

    ReplyDelete
  12. Moga Allah permudahkan segala urusan... :)

    ReplyDelete
  13. Comel sungguh gambar jijah dengan Shafiq nie.. cantik lah baju jijah.. sweet je warne dia. Papai jijah jadi orang sabah bah semula. hehe :)

    ReplyDelete
  14. Semoga dipermudahkan.. Sweet:D

    ReplyDelete
  15. sekali sekala duduk tempat orang seronok jugak kak jijah kan.. sy ni nak masuk 5 thun kat sini.. rasa mcm baru semalam dftar masuk.. hehe

    ReplyDelete
  16. Insya'allah dik....ALLAH akan permudahkan segala jalan bila niatnya murni :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!