Monday, November 11, 2013

2 Bulan Dah Baby Hakimi :)


Semalam 10/11/13 genap umur dua bulan anak soleh mama!! Cepatnya kamu membesar sayang..
sedar-sedar dah dua bulan yer.. esok kita pergi checkup yer.. mama tak sabar nak tahu berat hakimi.. sebab mama rasa dah mengah dan lenguh lenguh tangan dukung hakimi ni :)



masa sebulan hakimi 4.6kg. dua bulan ni mesti makin semangat kan.. yelaa kuat sangat menyusu sampai mama rasa nak sumbat makanan je. hahaha :P

takpe janji anak mama sihat dan kuat di lindungi Allah.. :) 



mama suka tengok hakimi gelak besar camni.. sumpah comel sangat sampai nak gugur jantung mama! engkaulah nyawa mama hakimi!!


duckface! so sweeett ^___^


hakimi dah pandai di agah.. terkekek dia gelak.. comel :) mata pun dah nampak mamanya...kalau dulu kabur2...dan dia pun pandai menyahut bila sesiapa borak dengan dia.. panggil nama dia hakimi pun dia menyahut! macam tahu-tahu je nama dia.. hehehe bijaknya anak mama!!




mama sayaaaaaaangg hakimi sangat-sangat!!
jadi anak yang soleh yer nak.. mama doakan hakimi berjaya di dunia mahupun di akhirat.. Amin..



p/s: sok check up kimi..mama kena buat pap smear sekali.. adoiii.. hahahhaa!!


36 comments:

  1. Happy 2 months hakimi dear.ari ni my baby girl pun genap 1 month.esok check up n cucuk.huhuhu...comfirm mamanya yg mengalir air mata

    ReplyDelete
  2. alahai misi ni ... tkt plak die ... hahaha

    ReplyDelete
  3. Kejap je dah besar kan..anak akak pun dah masuk 5 bulan dah, kejap je dia..akak pun tak sabar nak suap makan ni..

    ReplyDelete
  4. nnt jijah citer sal pap smear tu ea? wow hakimi da makin bambam.. kejap j dah 2 bulan nnt alih2 dah sekolah tadika hehe

    ReplyDelete
  5. kimi...comelnya..bam bam..rambut smart gitu..;)

    ReplyDelete
  6. as-salam.sekejap je ye dah besar

    rambut tu. mengancam la kimi :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. nampak sihat dan semoga sentiasa sihat..
    comelnye dia.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Comeynya hakimi... Tembam betul, geramnye tgk..

    ReplyDelete
  9. Wah akak! Handsome anak akak ni. So cute!! Hugs and kisses for him! :D

    ReplyDelete
  10. @Putri alala nape mama yg cembeng ni...

    ReplyDelete
  11. @eima malu org tgk bawah la kak..huu

    ReplyDelete
  12. @::Misz sunsWeetz:: in shaa Allah xde pape hal jijah share pasal pap smear!

    ReplyDelete
  13. @IbuNoey jijah suka rambut kimi.. pacak!

    ReplyDelete
  14. @QasehnyaRania aset buat hakimi iaitu rambut! heee

    ReplyDelete
  15. @nita in shaa Allah moga kimi terus sihat dan kuat!

    ReplyDelete
  16. @Vee Lea baik vee~ akak hug n kiss kan utk vee~~

    ReplyDelete
  17. cepat je hakimi ni membesar... dah pandai buat duckface pulak tu.. hehe

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..seronok tengok kimi membesar dengan sihat.er..pap smear tu macam menakutkan je..adesh..memang lepas bersalin kena buat ke ek?

    ReplyDelete
  19. wah..wah.. tengook rambut dia.. comel.. dah dua bulan ye ..

    ReplyDelete
  20. @Azhafizah Md Nor yeyy! tak jadi buat papsmear tadi..hehe xjugak fiza..depend pd nurse tu..

    ReplyDelete
  21. comel sgt! geram nak gigit2 pipi dia. hehehe

    ReplyDelete
  22. kejap je 2 buan kan... mimie nih comel sungguh.. geram je tgk...

    ReplyDelete
  23. @aisya akak tolong gigitkan..hikhik

    ReplyDelete
  24. rambut.
    sapa yng buat yu.hihi

    ReplyDelete
  25. 2bln dh...kjap je kimi besar..kimi tomeyyy..hiihi

    ReplyDelete
  26. @ayut Alhamdulillah tomey anak mama :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!