Tuesday, November 12, 2013

Lagi Hadiah Baju Hakimi Dari Adik Ipar



Sengaja nak publish hadiah-hadiah yang hakimi dapat
supaya bila dia besar nanti.. dia buka blog mama dia tahu sape yang bagi dia hadiah masa kecik kecik dulu... hahahahha :p
mengenang jasa..kononnyaa...hikksss~~

soo hadiah Baby Genius ni dari adik ipar jijah..
1 set.. sangat comel :)


serba oren kauu anak mama ni :)


baju ni besar.. so kimi leh pakai selagi muat..
sebab kebanyakan baju dia tak muat dah :( 
so mama simpan masuk kotak untuk adik hakimi nanti.. ekkk?? apekah..

tq adik ipar! tq suka main2 dengan hakimi...
yelahhh sorang je anak buah awak ni...hehehehe


p/s: adik ipar jijah bakal cikgu.. in shaa Allah dia akan teman jijah kat sabah sepanjang cuti sekolah ni.. yipeeee!! ada orang jaga hakimi... muahahaha :P





25 comments:

  1. Bestnya hakimi dapat hadiah lagi...:)

    ReplyDelete
  2. uik baru je ade pengalaman jg anak sendrik dah tak sabo nk suruh org jg dah adek oi ... hihihi

    ReplyDelete
  3. waa..kimi dapat hadiah la :)

    ReplyDelete
  4. baby orange pulak.. hehe

    ReplyDelete
  5. @eima sementara nak cari pengasuh kak..

    ReplyDelete
  6. @S. Faezah tu..murah rezeki kimi.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. Best juga kecil-kecil dah dapat Hadiah memanglah rezeky tak lari kemana tetap je bisa datang kapapun, detik ini, hari ni, minggu ni, bulan ni dan tahun-tahun seterusnya..

    ReplyDelete
  8. so oren..naik warna dia..moga terus dimurahkan rezeki..aminn

    ReplyDelete
  9. ramainye sygkan dia.. murah rezeki baby jijah ni..

    ReplyDelete
  10. @Deqla Manjew Alhamdulillah..moga terus murah rezeki lg..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... kira nanti adalah adik ipar jaga kimi + temankan jijah time hubby takda... :-)

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN haah kak.. sementara cari pengasuh ni..

    ReplyDelete
  13. sib baik adik ipar terbang skli kn.
    ada juga yg jaga jijah n kimi

    ReplyDelete
  14. @QasehnyaRania sementara tu boleh cari pengasuh...

    ReplyDelete
  15. Tu dia ad org dh jg kimi...selamat kimi.hohoho...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!