Monday, November 4, 2013

Azhafizah Dot Com, Mama Jijah Dan Little Hakimi Bertemu :)


Buat kali keduanya blogger azhafizah.com datang jenguk jijah di PD.. last masa jijah kawen kat majlis bertandang.. masa tu fiza datang bersama bakal suami.. tapi kini dah jadi suami pon :) jijah pun dah bersalin.. punya la lama ^___^

fiza kalau gambar-gambar nya memang superb! kaki design pon yer..cantik sangat beb! layannn~~




macam-macam gaya anak soleh mama ni hasil snap mom to be azhafizah dan papa to be aidil :)



see....... baru nampak lesung batu.. eh lesung pipit zulhakimi zaim ^__^


hakimi di ribaan mom to be azhafizah..


mama jijah, mom to be azhafizah dan little hakimi


InsyaAllah lepas ni ada rezeki anak buat azhafizah dan suami.. Aminn

oh yaa... tq fiza hadiah stokin untuk hakimi


besar dan sesuai gan kaki hakimi.. comel :)


tak puas tengok gambar hensem hakimi?? nak tengok gambar lagi??
meh kita ke



39 comments:

  1. seronok kan dapat bertemu.. memang cantik hasil gambar tu :)

    ReplyDelete
  2. bestnya..

    yui ni bila lak nak jumpa kimi..geram tgk comel benor pipinya..

    ReplyDelete
  3. Thanks sudi menerima kedatangan kami..InsyaAllah ade rezeki kimi besar sikit boleh jumpe lagi..sian die tidur kena paksa bangun..hehehe..harap harap kimi ada kawan pasni kan..InsyaAllah kalau ade rezeki kami :)

    ReplyDelete
  4. wahhh, hensemnye baby hakimi. ramput pacak2. hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh, dah bersalin. Baru tahu.. alolololo, comel nyaaaa hakimi. ada lesung pipi lagi. *dah lama tak online lah katakan*

    ReplyDelete
  6. jeles nya dpt jumpa bambam hakimi

    ReplyDelete
  7. wahh syonyer jijah bertemu jijah..hihi.. seronok kan bila ada yg dtg menziarah.. bawak hadiah utk baby lagi tu.. moga kekal yer pershbtn yg terjalin ni..

    ReplyDelete
  8. Hakimi!!! ya Allah..tembamnya..geram sesangat tengok. Ni kalau dekat depan dah kena gomol ni. hehe

    ReplyDelete
  9. pandai dia snap gmbr. meh dik, snap gambr anak akak plak.hehe

    wah..rupanya dah beranak jijah. lama akak x blogwalking ko dik. pape pn, welcome ke dunia parenthood.hehe

    comel n bam bam nah si hakimi tu. pipi dia..eee, geram! hehe

    ReplyDelete
  10. salam kak jijah..capat betol bby boy ney besar..heheh..makin ensem..besar nt jga mama bek2 naa..

    ReplyDelete
  11. wow.ada lesung pipit la hakimi ",

    ReplyDelete
  12. wow.ada lesung pipit la hakimi ",

    ReplyDelete
  13. p/s: dear.. dress tu dari saiz s hingga l boleh pakai.. hihi..nak? ngeh2..leh kurg skit lg.. adik punya ni..dia taknak pulak dh..huhu

    kalau nak roger ea =)

    ReplyDelete
  14. @ros_reeza kamera pon smart kak! cantiklah gambar..hehehe

    ReplyDelete
  15. @nuyui a.k.a miss YUI syglahh yui xdpt singgah pon hari tu..hukhuk

    ReplyDelete
  16. @Azhafizah Md Nor insyaallah ada rezeki fiza dan suami.. Amin..

    ReplyDelete
  17. @Deqla Manjew insyaAllah moga berkekalan.. Amin

    ReplyDelete
  18. @Zie Madini tq kak... hee nk 2bln si kimi kak

    ReplyDelete
  19. @Nur Auni insyaAllah moga hakimi jadi ank yg soleh

    ReplyDelete
  20. klau sy jumpa hakimi ni mmg sy gigit2 pipi dia.. geram.. hehe

    ReplyDelete
  21. gambar kimi ni comel sungguh!!

    jijah ambiklah gambo2 kimi guna teknik ni... lg comel...

    ni close-up rasanya kan...

    ReplyDelete
  22. @IntaNBerliaN alaa kak xreti la.. lebih2 lagi kamera xde... nset tak canggih! huhuhu

    ReplyDelete
  23. Wow...cntik gmbr yer..suke2x..mcm2x gaya hakimi di snap...comelllll

    ReplyDelete
  24. @ayut itula pandai fiza snap kan..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!