Thursday, November 14, 2013

Hakimi Hensem Dengan Seluar Jeans & Kemeja


Buat pertama kali hensem boy mama pakai seluar jeans & kemeja!!




hakimi ni cepat membesar.. rugi beli baju mahal-mahal dan kecik ^__^
nasib hakimi selesa, tak ruam cukup dah..



smart hakimi kan.. macam budak besarr~~
 mama cair tengok hakimi! hensem anak mama ni...muahahaha :p
puji anak sendiri.. larikkkkkk~~



moga hakimi jadi mujahid yang soleh dan senang untuk di didik. Aminn



23 comments:

  1. Amboi comelnya hakimi niii siap bergaya dengan kemeja dan jeans lagi yea

    ReplyDelete
  2. bambam kimi.kalah zharif ni.hehe, kalau bb girl boleh melaram dengan headband cantik2 kite ada bby boy dengan kemeja n jeans la kan nak bby lagi hendsome, smart.

    ReplyDelete
  3. dah besar nanti bertambah ensem..rambut pacak lagi tu kan.

    ReplyDelete
  4. comelnyee pakai jeans..hihi.. suka tgk pic last tu.. nak jugakk.. ;p

    ReplyDelete
  5. takpe, puji anak sendiri kan.. memang hensem pun.. ahaks..

    moga membesar menjadi anak soleh dan membahagiakan mak dan ayahnya..

    ReplyDelete
  6. huhu comel je die pakai kemea n suar jeans

    ReplyDelete
  7. akk ingat lagik dulu jijah ckp kat akk jijah x lekat lagik.now dh ada baby depan mata.hehehe.sonok kan.

    ReplyDelete

  8. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. aamiin
    baju besar nti boleh pakai lg

    ReplyDelete
  10. rambut pacak2 lagi..kelas nak jijahh..hihi

    ReplyDelete
  11. Hakimi yang handsome.. mesti ramai yg cop hakimi jadi menantu ni.. hehehe

    ReplyDelete
  12. makin bam bam hakimi, beli dekat mana baju tu?

    ReplyDelete
  13. @shura shushi dekat kedaai biasa2 je yunk..murah je

    ReplyDelete
  14. Hensome dia...rambut pacak tu untie suka tau...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!