Wednesday, November 27, 2013

Hakimi Sudah Botak!


Lepas je cukur jambul dan aqiqah hakimi lalu baru start botakkan si hakimi..
masa tu hakimi 72hari..sekarang dah 77hari :)
walaupon lambat botakkan hakimi janji rambut dari dalam perut ni di buang ^___^ 



rindu mama rambut pacak hakimi ni! sebab hakimi nampak hensem :)


baik sangat bila kena cukurkan rambut..tak meragam pon..



hakimi anak soleh mama :)


yeyy! hakimi sudah botak... makin di botakk makin comel anak soleh hakimi ni kan~


pipi tu habis kena gomol dengan mama n papa :)


Doa dan harapan mama agar Zulhakimi Zaim mama dan papa ni membesar jadi anak yang soleh, taat pada perintah ALLAH, ikut ajaran NABI, jaga solat, jaga puasa, patuh pd mama dan papa, turut perintah agama, jadi pemimpin yang bijaksana lagi cerdik dan moga berjaya dunia dan akhirat.. mama sayang hakimi hingga ke jannah! Amin..



14 comments:

  1. xde pulak hakimi nangis ye masa nk botakkan rambut..

    ReplyDelete
  2. amin,semoga baby hakimi jadi insan yg soleh & dpt banggakan mama and papa dia.amin~~

    amboii pipi tuu geram je ;D

    ReplyDelete
  3. alalaaaaaa omeynyaaaa .. baikk je dia org duk cukur rambut... yg penting air liur tu.. hihihi

    ReplyDelete
  4. salam jijah...lama tak jenguk jijah, dah besar pun baby jijah, tomey nyer dia

    ReplyDelete
  5. memang lagi ensem la bile botak..nanti jumpe lagi mesti lagi ensem kan..

    ReplyDelete
  6. huhu..makin nampak tembam pipinya..memang kena buang rambut yang dari dalam perut tu..masa AniqFiras dulu,lambat sangat akak botakkan dia..

    ReplyDelete
  7. Bgus ye hakimi...senyap je.hihihi..botak itu comelll.hihihi

    ReplyDelete
  8. Nanti kimi rambut kimi tumbuh balik.suh mama letak vco bg rambut kimi lebat.kalo petua orang india..letak minyak bijan/lenga untuk lebatkan rambut.tapi bau pun bleh tahan jugak

    ReplyDelete
  9. alahaiii kimi sayang.. baiknya.. diam je ye kene cukur

    ReplyDelete
  10. Makin handsome ank kak jijah ni. Hehe

    ReplyDelete
  11. @aisya hehe Alhamdulillah kimi comel! hahaa

    ReplyDelete
  12. Ada rambut ke botak ke Hakimi maintain kacak...hehehee...

    ReplyDelete
  13. @JunAina hehe Alhamdulillah... tq kak!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!