Wednesday, November 13, 2013

Checkup Hakimi 2 Bulan


Semalam last checkup hakimi 2 bulan 2hari sebelum transfer ke Sabah..

berat: 5.8kg
panjang: 59cm
lilitan kepala: 39cm
imunisasi: DTAP/HIB/IPV Dos 1


Perkembangan hakimi sekarang dah pandai pandang muka kita, pandai mengekek ketawa bila orang agah :)


kalau kita senyum dia pun senyum sekali.. so sweet :)

Alhamdulillah makin kuat dan semangat! membesar depan mata mama. Alhamdulillah



my heart.. I love u no matter what my dear~~


37 comments:

  1. cayunk kimi..dah besor dah..badan undut2 tak macam 2 bulan..;)

    ReplyDelete
  2. mcm anak lagi besar dr mak die je ..hihi

    ReplyDelete
  3. Badan sihat mesti kuat minum susu kan...Bila jijah balik sabah?

    ReplyDelete
  4. jijah, comel gila ank jijah..rmbut lebat, dgn bam bamnye...eee, rse nk gigit.Doakan linda cpt dpt bby ye:(

    ReplyDelete
  5. cepat besar qimi. 2 bulan dah 5.8 kg

    ReplyDelete
  6. pembetulan..hakimi. hehe..salah eja pulak

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah besar dah dia..nanti auntie fiza datang lagi jangan tidur ok..

    ReplyDelete
  8. mesti happy je tengok dia dah pandai ketawa :)

    ReplyDelete
  9. jap je..dah besar..makin sihat..makin comel!

    ReplyDelete
  10. Tomeynyer hakimi..pipi tembam sungguh..cubitcpipi sikit la...

    ReplyDelete
  11. Wah, dah dua bulan dah dye.

    ReplyDelete
  12. alahaiii comelnya kimi nih! :-)

    ReplyDelete
  13. bijak anak kak jijah ni.. comel plak tu.. :)

    ReplyDelete
  14. @eima memang pon kak eima.. xlarat mamanya dukung..hee

    ReplyDelete
  15. @LiNda sabar yer linda.. insyaAllah xlama lagi ada rezeki baby..

    ReplyDelete
  16. @IMaH itu la pasal.. berat sungguh ni..

    ReplyDelete
  17. @Azhafizah Md Nor kalau aunty fiza dtg kimi dah besar tak tidur dah..

    ReplyDelete
  18. @ros_reeza yer.. suka main agah2 dgn kimi..

    ReplyDelete
  19. seronoknya tgk..bulat dia

    ReplyDelete
  20. alolo.ommeynya dia
    bila terbang

    ReplyDelete
  21. semoga hakimi membesar dengan jayanya :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!