Friday, November 15, 2013

Alhamdulillah Cek Nuffnang Ke Lima. Tq Nuffnang!


Alhamdulillah sampai juga cek nuffnang ke lima :)
risau sampai lewat sedangkan jijah nak balik Sabah dah..huu~~

lepas ni duit nuffnang hasil mama jijah berblog semuanya untuk anak soleh hakimi..
terima kasih pada semua yang membaca blog jijah..
tanpa korang tak naik la earning iklan jijah tu... hahahhaa :P



mama jijah masih tak tahu nak beli apa untuk anak soleh hakimi..
emm tunggu balik sabah minggu depan la baru pikir apa..
lagipun nak beli kat sini susah nak bawa balik naik flight...huuu~~

tq korang yang tak putus-putus datang dan tinggalkan jejak kat blog ni.. tq.. tq..
tq nuffnang beri kepercayaan untuk iklan kat cik azizah's blog ni..
hugg ketat ketat... xoxo..



26 comments:

  1. tahniah kak..alhamdulillah rezeki akak x putus2..

    ReplyDelete
  2. tahniah jijah...lama x jenguk jijah...hugs buat hakimi ea.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah2...rezeki tu namenye...keep it up yerr :)

    ReplyDelete
  4. waaa banyak masyuk hehe tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki.best gak ada income banyak macam ni..bolehlah tambah duit shopping.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.
    bila terbang?
    naik dekat mana tu?

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...rezeki anak2

    ReplyDelete
  8. Tahniah jijah. Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak jijah..
    dah nak balik sabah ye? syok lah hakimi dapat naik kapal terbang.. :)

    ReplyDelete
  10. @QasehnyaRania jijah fly 24hb ni kak.. naik kat LCCT

    ReplyDelete
  11. @aisya tu la..kecik2 dah naik flight.. dalam perut pon sama..hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah, dapat rezeki... semoga bertambah2 rezeki lg

    ReplyDelete
  13. Wahhh...tahniah jijahhh...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!