Alhamdulillah Cek Nuffnang Ke Lima. Tq Nuffnang!

12:00:00 PM 26 Comments A+ a-


Alhamdulillah sampai juga cek nuffnang ke lima :)
risau sampai lewat sedangkan jijah nak balik Sabah dah..huu~~

lepas ni duit nuffnang hasil mama jijah berblog semuanya untuk anak soleh hakimi..
terima kasih pada semua yang membaca blog jijah..
tanpa korang tak naik la earning iklan jijah tu... hahahhaa :P



mama jijah masih tak tahu nak beli apa untuk anak soleh hakimi..
emm tunggu balik sabah minggu depan la baru pikir apa..
lagipun nak beli kat sini susah nak bawa balik naik flight...huuu~~

tq korang yang tak putus-putus datang dan tinggalkan jejak kat blog ni.. tq.. tq..
tq nuffnang beri kepercayaan untuk iklan kat cik azizah's blog ni..
hugg ketat ketat... xoxo..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
Nur A.Z
AUTHOR
11/15/2013 12:03 PM delete

tahniah kak..alhamdulillah rezeki akak x putus2..

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
11/15/2013 12:11 PM delete

tahniah jijah...lama x jenguk jijah...hugs buat hakimi ea.. :)

Reply
avatar
Dayat Lucas
AUTHOR
11/15/2013 12:33 PM delete

tahniah2...rezeki tu namenye...keep it up yerr :)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
11/15/2013 12:33 PM delete

waaa banyak masyuk hehe tahniah kak :)

Reply
avatar
11/15/2013 1:07 PM delete

Alhamdulillah..rezeki.best gak ada income banyak macam ni..bolehlah tambah duit shopping.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/15/2013 1:42 PM delete

alhamdulillah.
bila terbang?
naik dekat mana tu?

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
11/15/2013 2:23 PM delete

yeah...tahniah jijah!!

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
11/15/2013 3:56 PM delete

alhamdulillah...rezeki anak2

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
11/15/2013 6:11 PM delete

Tahniah jijah. Alhamdulillah =)

Reply
avatar
marniey zul
AUTHOR
11/15/2013 9:40 PM delete

wahh, congrats kak ^^

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/15/2013 10:53 PM delete

tahniah kak jijah..
dah nak balik sabah ye? syok lah hakimi dapat naik kapal terbang.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/16/2013 9:24 PM delete

@QasehnyaRania jijah fly 24hb ni kak.. naik kat LCCT

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/16/2013 9:24 PM delete

@aisya tu la..kecik2 dah naik flight.. dalam perut pon sama..hehe

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
11/18/2013 4:13 PM delete

Alhamdulillah rezeki

Reply
avatar
MAT NOR
AUTHOR
12/01/2013 10:30 PM delete

Tahniah, dapat rezeki... semoga bertambah2 rezeki lg

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:13 AM delete

@MAT NOR in shaa Allah Amin..

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/03/2013 6:09 PM delete

Wahhh...tahniah jijahhh...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!