Friday, June 27, 2014

Design Kad Raya Ziezah.com


Tak pandai nak design kad raya?? tapi teringin nak buat kad raya sendiri untuk bagi kawan2.. jangan risau.. designer jijah sedia membantu :) 

begitu la yang jijah alami.. almaklumlah ai ni tak pandai design maka kena la order. dah semestinya designer pilihan ialah Azhafizah.com. 100% blog ni hasil kreativiti azhafizah.com ye :)

hasilnya...



haruslah kad raya ikut tema blog :) menarik bukan?? sila lah order cepat-cepat sebelum fiza close order!! klik Azhafizah.com ini

ok..itu baru design.. seterusnya kalau nak print kad raya ni.. sila ke duniashida.com. murah je RM38 untuk 30pcs free sampul kad raya. janji korang ada design kad raya sendiri yer..

tak sabarnya nak tunggu kad raya ni sampai! siapa nak?? sila komen blog ni selalu untuk jadi top komentator.. yeahhh~~




18 comments:

  1. Assalam jijah.. lme kan xtnye kaba.. hehe nnt kte exchange ye, boleh? ^^

    ReplyDelete
  2. hahaha..Memang hebat hasil kreativiti kak Fiza.. :)

    ReplyDelete
  3. Cantik ..Kerja tangan Fiza mmg TERBAIK ..

    ReplyDelete
  4. KakLya singgah & Follow sini ...
    Nice Blog ..Kiut sangat2 ...
    Menabung Mr Nuff di sni .

    ReplyDelete
  5. kelasss jijah..ada design kad raya sendiri..lama xdtg sini..kimi mesti da besa kann..

    ReplyDelete
  6. cntiknya.
    masih di buka lagi ke ordernya?

    ReplyDelete
  7. @QasehnyaRania rasanya masih di buka lg order tu ciksu.. klik la nama dorang tu

    ReplyDelete
  8. bestnya jijah ada kad raya sendiri..husna beli je kat kedai..tp kdg2 x sempat nak antar kad raya hehe

    ReplyDelete
  9. jijah suka fiza pun suka.. terima kasih jijah sudi order and suka design tu :)

    ReplyDelete
  10. wah, rmai yang dah mula menempah kad raya :)

    ReplyDelete
  11. memg cntik design kad raya jijah...

    ReplyDelete
  12. memg canyik deaign kad raya jijah

    ReplyDelete
  13. memang cantik design kad jijah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!